Mod de preparare.
Se spala cotletele si se usuca pe prosop de bucatarie curat.Dupa ce au fost curatate si uscate se cresteaza un buzunaras pe mijlocul cotletului , ptr a putea baga umplutura.Separat se curata ciupercile,apoi spalate se vor taia fideluta.Sunca de Praga se taie si ea cat mai mica,ceapa la fel.Intr-o tigaie de teflon se pun 2 linguri de ulei extravirgin de masline peste care adaugam compozitia pentru calit(ceapa,sunca,ciupercile)si le calim 3 minute, timp in care amestecam incontinu.Se ia din tigaie cu spumiera pentru a scurge tot uleiul.In recipientul in care punem tot ceea ce am calit, vom pune si crema de branza,mararul tocat, un praf de sare si un praf de piper roz proaspat macinat(fiecare condimenteaza cum doreste).Umplem cotletele,apoi le prindem cu scobitori,le punem in tava la cuptor, peste care venim cu un amestec de 2 linguri de ulei extravirgin de masline,3,4 linguri de vin alb,2 lingurite de otet balsamic,2 lingurite de apa si condimente.Servit alaturi de un pireu de cartofi si o salata verde, este mai mult decat perfect, Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii