autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Cotelete de porc cu umplutura

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
4 Cotlete de porc(circa 180-200 gr bucata,groase de 1 cm)., 6 Fire de ceapa verde., 300 Gr. ciuperci Champinion., 50 Gr. sunca de Praga taiata cubulete mici., 200 Gr.de branza.(gen Almette)., 1 lingura marar congelat(se poate pune si uscat)., 2 Lingurite de otet balsamic,2 lingurite de apa., 4 Linguri de ulei extravirvin de masline., 3,4 Linguri de vin alb.(vinul poate sa fie si mai mult)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare.
Se spala cotletele si se usuca pe prosop de bucatarie curat.Dupa ce au fost curatate si uscate se cresteaza un buzunaras pe mijlocul cotletului , ptr a putea baga umplutura.Separat se curata ciupercile,apoi spalate se vor taia fideluta.Sunca de Praga se taie si ea cat mai mica,ceapa la fel.Intr-o tigaie de teflon se pun 2 linguri de ulei extravirgin de masline peste care adaugam compozitia pentru calit(ceapa,sunca,ciupercile)si le calim 3 minute, timp in care amestecam incontinu.Se ia din tigaie cu spumiera pentru a scurge tot uleiul.In recipientul in care punem tot ceea ce am calit, vom pune si crema de branza,mararul tocat, un praf de sare si un praf de piper roz proaspat macinat(fiecare condimenteaza cum doreste).Umplem cotletele,apoi le prindem cu scobitori,le punem in tava la cuptor, peste care venim cu un amestec de 2 linguri de ulei extravirgin de masline,3,4 linguri de vin alb,2 lingurite de otet balsamic,2 lingurite de apa si condimente.Servit alaturi de un pireu de cartofi si o salata verde, este mai mult decat perfect, Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotelete de porc cu umplutura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Interesanta reteta,astept sa vina iarna sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 Cotlete de porc(circa 180-200 gr bucata,groase de 1 cm).
  • 6 Fire de ceapa verde.
  • 300 Gr. ciuperci Champinion.
  • 50 Gr. sunca de Praga taiata cubulete mici.
  • 200 Gr.de branza.(gen Almette).
  • 1 lingura marar congelat(se poate pune si uscat).
  • 2 Lingurite de otet balsamic,2 lingurite de apa.
  • 4 Linguri de ulei extravirvin de masline.
  • 3,4 Linguri de vin alb.(vinul poate sa fie si mai mult)

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Interesanta reteta,astept sa vina iarna sa fac si eu.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan