Mod de preparare.
Se spala cotletele si se usuca pe prosop de bucatarie curat.Dupa ce au fost curatate si uscate se cresteaza un buzunaras pe mijlocul cotletului , ptr a putea baga umplutura.Separat se curata ciupercile,apoi spalate se vor taia fideluta.Sunca de Praga se taie si ea cat mai mica,ceapa la fel.Intr-o tigaie de teflon se pun 2 linguri de ulei extravirgin de masline peste care adaugam compozitia pentru calit(ceapa,sunca,ciupercile)si le calim 3 minute, timp in care amestecam incontinu.Se ia din tigaie cu spumiera pentru a scurge tot uleiul.In recipientul in care punem tot ceea ce am calit, vom pune si crema de branza,mararul tocat, un praf de sare si un praf de piper roz proaspat macinat(fiecare condimenteaza cum doreste).Umplem cotletele,apoi le prindem cu scobitori,le punem in tava la cuptor, peste care venim cu un amestec de 2 linguri de ulei extravirgin de masline,3,4 linguri de vin alb,2 lingurite de otet balsamic,2 lingurite de apa si condimente.Servit alaturi de un pireu de cartofi si o salata verde, este mai mult decat perfect, Pofta buna !!!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii