Cotelete de porc cu umplutura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 Cotlete de porc(circa 180-200 gr bucata,groase de 1 cm).
  • 6 Fire de ceapa verde.
  • 300 Gr. ciuperci Champinion.
  • 50 Gr. sunca de Praga taiata cubulete mici.
  • 200 Gr.de branza.(gen Almette).
  • 1 lingura marar congelat(se poate pune si uscat).
  • 2 Lingurite de otet balsamic,2 lingurite de apa.
  • 4 Linguri de ulei extravirvin de masline.
  • 3,4 Linguri de vin alb.(vinul poate sa fie si mai mult)

Mod de preparare

Mod de preparare.

Se spala cotletele si se usuca pe prosop de bucatarie curat.Dupa ce au fost curatate si uscate se cresteaza un buzunaras pe mijlocul cotletului , ptr a putea baga umplutura.Separat se curata ciupercile,apoi spalate se vor taia fideluta.Sunca de Praga se taie si ea cat mai mica,ceapa la fel.Intr-o tigaie de teflon se pun 2 linguri de ulei extravirgin de masline peste care adaugam compozitia pentru calit(ceapa,sunca,ciupercile)si le calim 3 minute, timp in care amestecam incontinu.Se ia din tigaie cu spumiera pentru a scurge tot uleiul.In recipientul in care punem tot ceea ce am calit, vom pune si crema de branza,mararul tocat, un praf de sare si un praf de piper roz proaspat macinat(fiecare condimenteaza cum doreste).Umplem cotletele,apoi le prindem cu scobitori,le punem in tava la cuptor, peste care venim cu un amestec de 2 linguri de ulei extravirgin de masline,3,4 linguri de vin alb,2 lingurite de otet balsamic,2 lingurite de apa si condimente.Servit alaturi de un pireu de cartofi si o salata verde, este mai mult decat perfect, Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise