autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlete de porc in sos picant

Autor: Manolache Oana Laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolache Oana Laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Ingrediente
8 cotlete de porc, , 2 linguri faina, , 200 g castraveti murati, , 100 ml vin alb, , 1 lingura mustar, , 1 legatura patrunjel verde,, sare si piper dupa gust, , 6 linguri ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Speli cotletele si le usuci cu un servet curat, apoi le inabusi cu 4 linguri ulei si apa pana se inmoaie. Cureti ceapa, o speli si o dai pe razatoarea mare, apoi o inabusi putin cu uleiul ramas. Adaugi sucul de rosii, faina, castravetii murati taiati marunt si lasi sa fiarba inca 5 minute. Pui vinul si mustarul, sarezi si piperezi dupa gust, apoi stingi focul si adaugi patrunjelul tocat marunt.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Cocos cu macaroane mici

Cocos cu macaroane mici

Spalam bine cocosul si il portionam. Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le taiem marunt. Punem

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 8 cotlete de porc
  • 2 linguri faina
  • 200 g castraveti murati
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • sare si piper dupa gust
  • 6 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui Jakob