autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlete de porc in sos picant

Autor: Manolache Oana Laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolache Oana Laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Ingrediente
8 cotlete de porc, , 2 linguri faina, , 200 g castraveti murati, , 100 ml vin alb, , 1 lingura mustar, , 1 legatura patrunjel verde,, sare si piper dupa gust, , 6 linguri ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Speli cotletele si le usuci cu un servet curat, apoi le inabusi cu 4 linguri ulei si apa pana se inmoaie. Cureti ceapa, o speli si o dai pe razatoarea mare, apoi o inabusi putin cu uleiul ramas. Adaugi sucul de rosii, faina, castravetii murati taiati marunt si lasi sa fiarba inca 5 minute. Pui vinul si mustarul, sarezi si piperezi dupa gust, apoi stingi focul si adaugi patrunjelul tocat marunt.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in bere

Pui in bere

Fiecare etapa a Turului Frantei trece printr-o regiune caracterizata si de savoarea culinara locala

27 voturi    10 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
“Bamyah”-Mancare de  bame cu carne de vita-reteta specific arabeasca

“Bamyah”-Mancare de bame cu carne de vita-reteta specific arabeasca

Bamelor li se taie coditele , se spala si se stropesc cu otetul, pentru a reduce textura mucilaginoasa. Se

9 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 8 cotlete de porc
  • 2 linguri faina
  • 200 g castraveti murati
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • sare si piper dupa gust
  • 6 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
ied la ceaun