1 Într-un castronel, se amesteca 1 lingurita de seminte de fenicul, chlmlonul, coriandrul si 1/2 lingurita sare. Cotletele de porc se freaca pe fiecare parte cu amestecul de condimente.
2 Se unge o tigaie gratar cu 1 lingurita de ulei. Se incalzeste tigaia la foc potrivit. Se pun cotletele si se frig 4 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt patrunse, dar inca suculente
3 Între timp, intr-un castron mare, se amesteca restul de 1/4 lingurita de seminte de fenicul. 1/4 lingurita sare, 3 lingurite de ulei de masline, sucul de lamâie si mustarul. Se adauga rucola, rosiile si caisele: se amesteca bine.
4 Pentru servit. se Împarte salata pe 4 farfurii si se pune pe fiecare un cotlet de porc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii