autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlete de porc la gratar cu rucola

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 1/4 lingurita seminte de fenicul, 3/4 lingurita chimion macinat, 3/4 lingurita coriandru macinat, 3/4 lingurita sare, 4 cotlete de porc (1,5 cm grosime, circa 170 g fiecare), 4 lingurite ulei de masline, 3 linguri suc proaspat de lamâie, 1 lingurita mustar de Dijon, 2 legaturi de rucola, cozile groase, eliminate (circa 8 cani), 4 rosii prunisoare, taiate cubulete, 1/4 cana caise uscate, taiate cubulete

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

1 Într-un castronel, se amesteca 1 lingurita de seminte de fenicul, chlmlonul, coriandrul si 1/2 lingurita sare. Cotletele de porc se freaca pe fiecare parte cu amestecul de condimente.
2 Se unge o tigaie gratar cu 1 lingurita de ulei. Se incalzeste tigaia la foc potrivit. Se pun cotletele si se frig 4 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt patrunse, dar inca suculente
3 Între timp, intr-un castron mare, se amesteca restul de 1/4 lingurita de seminte de fenicul. 1/4 lingurita sare, 3 lingurite de ulei de masline, sucul de lamâie si mustarul. Se adauga rucola, rosiile si caisele: se amesteca bine.
4 Pentru servit. se Împarte salata pe 4 farfurii si se pune pe fiecare un cotlet de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc la gratar cu rucola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu legume si sos soya

Pui cu legume si sos soya

Am spalat pieptul de pui pe care l-am taiat julien,cu legumele am procedat la fel.Am folosit o oala

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 1/4 lingurita seminte de fenicul
  • 3/4 lingurita chimion macinat
  • 3/4 lingurita coriandru macinat
  • 3/4 lingurita sare
  • 4 cotlete de porc (1,5 cm grosime
  • circa 170 g fiecare)
  • 4 lingurite ulei de masline
  • 3 linguri suc proaspat de lamâie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 2 legaturi de rucola
  • cozile groase
  • eliminate (circa 8 cani)
  • 4 rosii prunisoare
  • taiate cubulete
  • 1/4 cana caise uscate
  • taiate cubulete

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de masline cu pui si lamaie