autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlete de porc la gratar cu rucola

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 1/4 lingurita seminte de fenicul, 3/4 lingurita chimion macinat, 3/4 lingurita coriandru macinat, 3/4 lingurita sare, 4 cotlete de porc (1,5 cm grosime, circa 170 g fiecare), 4 lingurite ulei de masline, 3 linguri suc proaspat de lamâie, 1 lingurita mustar de Dijon, 2 legaturi de rucola, cozile groase, eliminate (circa 8 cani), 4 rosii prunisoare, taiate cubulete, 1/4 cana caise uscate, taiate cubulete

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

1 Într-un castronel, se amesteca 1 lingurita de seminte de fenicul, chlmlonul, coriandrul si 1/2 lingurita sare. Cotletele de porc se freaca pe fiecare parte cu amestecul de condimente.
2 Se unge o tigaie gratar cu 1 lingurita de ulei. Se incalzeste tigaia la foc potrivit. Se pun cotletele si se frig 4 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt patrunse, dar inca suculente
3 Între timp, intr-un castron mare, se amesteca restul de 1/4 lingurita de seminte de fenicul. 1/4 lingurita sare, 3 lingurite de ulei de masline, sucul de lamâie si mustarul. Se adauga rucola, rosiile si caisele: se amesteca bine.
4 Pentru servit. se Împarte salata pe 4 farfurii si se pune pe fiecare un cotlet de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc la gratar cu rucola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de porc

Papricas de porc

Am ras morcovii, am tăiat ceapa julien și le-am pus în tigaie împreună cu 50 g de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ficat prajit cu ceapa

Ficat prajit cu ceapa

Se spala ficatul, se zvinta, se portioneaza cite doua bucati la portie, apoi se trece prin faina

4 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 1/4 lingurita seminte de fenicul
  • 3/4 lingurita chimion macinat
  • 3/4 lingurita coriandru macinat
  • 3/4 lingurita sare
  • 4 cotlete de porc (1,5 cm grosime
  • circa 170 g fiecare)
  • 4 lingurite ulei de masline
  • 3 linguri suc proaspat de lamâie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 2 legaturi de rucola
  • cozile groase
  • eliminate (circa 8 cani)
  • 4 rosii prunisoare
  • taiate cubulete
  • 1/4 cana caise uscate
  • taiate cubulete

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos si garnitura de piureu