autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlete de porc la gratar cu rucola

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 1/4 lingurita seminte de fenicul, 3/4 lingurita chimion macinat, 3/4 lingurita coriandru macinat, 3/4 lingurita sare, 4 cotlete de porc (1,5 cm grosime, circa 170 g fiecare), 4 lingurite ulei de masline, 3 linguri suc proaspat de lamâie, 1 lingurita mustar de Dijon, 2 legaturi de rucola, cozile groase, eliminate (circa 8 cani), 4 rosii prunisoare, taiate cubulete, 1/4 cana caise uscate, taiate cubulete

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

1 Într-un castronel, se amesteca 1 lingurita de seminte de fenicul, chlmlonul, coriandrul si 1/2 lingurita sare. Cotletele de porc se freaca pe fiecare parte cu amestecul de condimente.
2 Se unge o tigaie gratar cu 1 lingurita de ulei. Se incalzeste tigaia la foc potrivit. Se pun cotletele si se frig 4 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt patrunse, dar inca suculente
3 Între timp, intr-un castron mare, se amesteca restul de 1/4 lingurita de seminte de fenicul. 1/4 lingurita sare, 3 lingurite de ulei de masline, sucul de lamâie si mustarul. Se adauga rucola, rosiile si caisele: se amesteca bine.
4 Pentru servit. se Împarte salata pe 4 farfurii si se pune pe fiecare un cotlet de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc la gratar cu rucola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
rosii umplute cu carne

rosii umplute cu carne

Se scoate miezul de la rosii si se pun la scurs. Din miezul rosiilor se face un sos. Se pregateste

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci galbiori si chiftelute

Pilaf cu ciuperci galbiori si chiftelute

Se pregatesc mai intai chiftelutele:intr-un castron se pune carnea si se amesteca bine cu ceapa tocata

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 1/4 lingurita seminte de fenicul
  • 3/4 lingurita chimion macinat
  • 3/4 lingurita coriandru macinat
  • 3/4 lingurita sare
  • 4 cotlete de porc (1,5 cm grosime
  • circa 170 g fiecare)
  • 4 lingurite ulei de masline
  • 3 linguri suc proaspat de lamâie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 2 legaturi de rucola
  • cozile groase
  • eliminate (circa 8 cani)
  • 4 rosii prunisoare
  • taiate cubulete
  • 1/4 cana caise uscate
  • taiate cubulete

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Porc cu legume in stil chinezesc