autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlete de porc la gratar cu rucola

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 1/4 lingurita seminte de fenicul, 3/4 lingurita chimion macinat, 3/4 lingurita coriandru macinat, 3/4 lingurita sare, 4 cotlete de porc (1,5 cm grosime, circa 170 g fiecare), 4 lingurite ulei de masline, 3 linguri suc proaspat de lamâie, 1 lingurita mustar de Dijon, 2 legaturi de rucola, cozile groase, eliminate (circa 8 cani), 4 rosii prunisoare, taiate cubulete, 1/4 cana caise uscate, taiate cubulete

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

1 Într-un castronel, se amesteca 1 lingurita de seminte de fenicul, chlmlonul, coriandrul si 1/2 lingurita sare. Cotletele de porc se freaca pe fiecare parte cu amestecul de condimente.
2 Se unge o tigaie gratar cu 1 lingurita de ulei. Se incalzeste tigaia la foc potrivit. Se pun cotletele si se frig 4 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt patrunse, dar inca suculente
3 Între timp, intr-un castron mare, se amesteca restul de 1/4 lingurita de seminte de fenicul. 1/4 lingurita sare, 3 lingurite de ulei de masline, sucul de lamâie si mustarul. Se adauga rucola, rosiile si caisele: se amesteca bine.
4 Pentru servit. se Împarte salata pe 4 farfurii si se pune pe fiecare un cotlet de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc la gratar cu rucola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe pane

Pulpe pane

Se dezoseaza pulpele, li se da o forma si se bat ca pe snitele. Se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu

10 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 1/4 lingurita seminte de fenicul
  • 3/4 lingurita chimion macinat
  • 3/4 lingurita coriandru macinat
  • 3/4 lingurita sare
  • 4 cotlete de porc (1,5 cm grosime
  • circa 170 g fiecare)
  • 4 lingurite ulei de masline
  • 3 linguri suc proaspat de lamâie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 2 legaturi de rucola
  • cozile groase
  • eliminate (circa 8 cani)
  • 4 rosii prunisoare
  • taiate cubulete
  • 1/4 cana caise uscate
  • taiate cubulete

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Copanele de pui cu cartofi la cuptor