autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Cotlete de porc pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
6 cotlete de porc, 2 oua, 2 linguri untura, 2 linguri faina, piper, sare, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin pesmet. Se prajesc in untura incinsa la foc mic.
Se servesc cu cartofi prajiti, cu o salata oarecare sau cu muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui  la cuptor cu masline verzi si cartofi

Pui la cuptor cu masline verzi si cartofi

Pieptul de pui se spala si se taie in jumatati; se sareaza si se condimenteaza cu un amestec de usturoi

7 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
ARIPIOARE DE PUI MARINATE CU IAURT~LA CUPTOR

ARIPIOARE DE PUI MARINATE CU IAURT~LA CUPTOR

Aripioarele se spala se zvinta si se pun in iaurtul bine amestecat cu toate ingredientele. Se lasa

7 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • 2 oua
  • 2 linguri untura
  • 2 linguri faina
  • piper
  • sare
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chiftele