Cotlete in unt cu coniac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc.
  • sare, piper proaspat macinat.
  • 100 g unt topit.
  • 200 g ciuperci champignon proaspete.
  • 125 ml supa de carne.
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocate.
  • 4 linguri coniac.

Mod de preparare

Cotletele se bat putin, se sareaza si se pipereaza. Se prajesc bine in unt topit, pe ambele parti. Ciupercile se curata si se spala bine dupa care le taiem julien. Grasimea in care s-a prajit carnea se stinge cu supa de carne, se adauga ciupercile si patrunjelul tocat cat mai fin. Cotletele se prajesc la foc potrivit, aproximativ 20 minute. Coniacul se incorporeaza in sos si carnea se serveste calda. Aceste cotlete le putem servi cu un piureu de cartofi, sau cartofi prajiti. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise