Cotlete in unt cu coniac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc.
  • sare, piper proaspat macinat.
  • 100 g unt topit.
  • 200 g ciuperci champignon proaspete.
  • 125 ml supa de carne.
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocate.
  • 4 linguri coniac.

Mod de preparare

Cotletele se bat putin, se sareaza si se pipereaza. Se prajesc bine in unt topit, pe ambele parti. Ciupercile se curata si se spala bine dupa care le taiem julien. Grasimea in care s-a prajit carnea se stinge cu supa de carne, se adauga ciupercile si patrunjelul tocat cat mai fin. Cotletele se prajesc la foc potrivit, aproximativ 20 minute. Coniacul se incorporeaza in sos si carnea se serveste calda. Aceste cotlete le putem servi cu un piureu de cartofi, sau cartofi prajiti. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise