autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Cotlete Italiene

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Ingrediente
-Cotlete de vitel - 1 ,000 kg, -Cascaval - 0,150 gr, -Sare - 0,020 gr, - Oua - 2 buc, -Unt - 100 gr

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

278 voturi

Mod de preparare

Se aleg sase cotlete de vitel, se spala, se sterg cu un servet curat si se dau prin ouale batute cu cascvalul ras. Se prajesc in unt intr-o tigaie acoperita la foc potrivit. Se servesc cu legume sote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete Italiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor cu rozmarin

Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor cu rozmarin

Ai pofta de ceva mega bun? Atunci orice vorba-i de prisos. Hai sa trecem la treaba. M-am gandit sa

8 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Sombreri cu linte si carnati

Sombreri cu linte si carnati

Pentru ca in aceste sarbatori de iarna majoritatea persoanelor consuma mancaruri "grele"pentru ca

2 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

278 voturi

Ingrediente

  • -Cotlete de vitel - 1 ,000 kg
  • -Cascaval - 0,150 gr
  • -Sare - 0,020 gr
  • - Oua - 2 buc
  • -Unt - 100 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cotlet de porc cu sos de mustar