autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Cotlete Italiene

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Ingrediente
-Cotlete de vitel - 1 ,000 kg, -Cascaval - 0,150 gr, -Sare - 0,020 gr, - Oua - 2 buc, -Unt - 100 gr

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

278 voturi

Mod de preparare

Se aleg sase cotlete de vitel, se spala, se sterg cu un servet curat si se dau prin ouale batute cu cascvalul ras. Se prajesc in unt intr-o tigaie acoperita la foc potrivit. Se servesc cu legume sote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete Italiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui rustic cu cartofi , la vas roman

Pui rustic cu cartofi , la vas roman

Pulpele fara pielita se dau cu sare , piper, miere si mustar si se tin o ora la rece in frigider.

15 voturi    11 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulou din piept de curcan la gratar

Rulou din piept de curcan la gratar

Taiati pieptul de curcan in asa fel incat sa obtineti o bucata dreptunghiulara de aproximativ 20

7 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

278 voturi

Ingrediente

  • -Cotlete de vitel - 1 ,000 kg
  • -Cascaval - 0,150 gr
  • -Sare - 0,020 gr
  • - Oua - 2 buc
  • -Unt - 100 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
“Bamyah”-Mancare de bame cu carne de vita-reteta specific arabeasca