autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Cotlete Italiene

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Ingrediente
-Cotlete de vitel - 1 ,000 kg, -Cascaval - 0,150 gr, -Sare - 0,020 gr, - Oua - 2 buc, -Unt - 100 gr

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

278 voturi

Mod de preparare

Se aleg sase cotlete de vitel, se spala, se sterg cu un servet curat si se dau prin ouale batute cu cascvalul ras. Se prajesc in unt intr-o tigaie acoperita la foc potrivit. Se servesc cu legume sote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete Italiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

278 voturi

Ingrediente

  • -Cotlete de vitel - 1 ,000 kg
  • -Cascaval - 0,150 gr
  • -Sare - 0,020 gr
  • - Oua - 2 buc
  • -Unt - 100 gr

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cous cous in stil indian