autor:

susu

» » Mancaruri cu carne

Cous cous in stil indian

Autor: susu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: susu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 2 persoane:, 1 cana mare de cous cous, 1 cana mare de apa fiarta, 2 linguri ulei de masline, 1 si 1/2 lingurita curry, 1/2 dintr-un piept de pui sau curcan, 2 cepe mai mari, 2 ardei capia rosii, suc de rosii aproximativ 1 si 1/2 cana, 1 vf cutit de chilli, 1/2 lingurita piper rosu macinat, 3 linguri de stafide, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie apoi se taie fasii de grosimea unui deget. Se curata ceapa si se toaca marunt. Ardeiul se da prin masina de tocat sau se mixeaza sa iasa o pasta. Se incinge ulei intr-un wok si se caleste pieptul. Se scoate si in grasimea ramasa se caleste ceapa in continuare apoi se adauga ardeiul rosu, stafidele, 1 lingurita curry, chilli, piperul rosu si putina sare. Se adauga apoi si puiul si se mai caleste cateva minute. La sfarsit se adauga sucul de rosii sau pasta de tomate diluata cu apa fiarta si se lasa putin la fiert. De preferat a se pune putin chilli, a se gusta si daca mai trebuie sa se adauge. Se masoara cu aceeasi cana cous cous-ul si apa. Cand clocoteste apa o punem peste cous cous, adaugam 1/2 lingurita de curry si cele 2 linguri de ulei de masline, putina sare si amestecam repede. Se acopera cu ceva si se lasa vreo 5 minute sa se umfle. Se aseaza cous cous-ul pe farfurie si deasupra sosul cu carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous in stil indian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cous cous in stil indian

Cous cous in stil indian

Se spala pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie apoi se taie fasii de grosimea unui

7 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Am desfacut cu grija pielita ce acoperea pulpa de curcan, fara a o desprinde complet. Sub pielita

0 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 persoane:
  • 1 cana mare de cous cous
  • 1 cana mare de apa fiarta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 si 1/2 lingurita curry
  • 1/2 dintr-un piept de pui sau curcan
  • 2 cepe mai mari
  • 2 ardei capia rosii
  • suc de rosii aproximativ 1 si 1/2 cana
  • 1 vf cutit de chilli
  • 1/2 lingurita piper rosu macinat
  • 3 linguri de stafide
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de susu
Salata Greceasca susu

Salata Greceasca susu

Se spala rosiile, se usuca si se taie in patru; Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete;

6 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de orez cu legume si creveti

Salata de orez cu legume si creveti

Se pun la fiert 2 pahare de apa ( acelasi pahar cu care s-a masurat orezul) un praf de sare, si un

13 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Salata indragostitilor

Salata indragostitilor

Taiati fructul de avocado in doua jumatati Curatati coaja si scoateti samburele Cu o lingura,

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate reci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry