autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Covrigei

Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
1 margarina Unirea, 8 linguri de smantana, 1 lingurita de sare, drojdie cat o nuca, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu smantana si sarea pana se face ca o pasta. Se pune drojdia si faina si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe mana.Covrigeii ii faceti impletiti sau simpli, ii puneti pe tava, ii ungeti cu ou si presurati pe deasupra susan, mac sau sacarica(chimen).
Apoi se dau la cuptor cam 25-30 de min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Covrigei de casa

Covrigei de casa

Se face aluat fara sa se lase la dospit si se taie cu forma de covrigei, iar pe deaspura se dau cu

71 voturi    11 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigei umpluti cu pasta de curmale(ka'ek)

Covrigei umpluti cu pasta de curmale(ka'ek)

Sa facem si o mica introducere, inainte de a trece la modul de preparare. Cred ca toti stim cum

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 margarina Unirea
  • 8 linguri de smantana
  • 1 lingurita de sare
  • drojdie cat o nuca
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Aluat cu branza de vaci