autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Covrigei

Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
1 margarina Unirea, 8 linguri de smantana, 1 lingurita de sare, drojdie cat o nuca, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu smantana si sarea pana se face ca o pasta. Se pune drojdia si faina si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe mana.Covrigeii ii faceti impletiti sau simpli, ii puneti pe tava, ii ungeti cu ou si presurati pe deasupra susan, mac sau sacarica(chimen).
Apoi se dau la cuptor cam 25-30 de min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Covrigei de casa

Covrigei de casa

Se face aluat fara sa se lase la dospit si se taie cu forma de covrigei, iar pe deaspura se dau cu

71 voturi    11 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri si covrigei cu branza

Pateuri si covrigei cu branza

Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 margarina Unirea
  • 8 linguri de smantana
  • 1 lingurita de sare
  • drojdie cat o nuca
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
COZONACI