autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Covrigei

Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
1 margarina Unirea, 8 linguri de smantana, 1 lingurita de sare, drojdie cat o nuca, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu smantana si sarea pana se face ca o pasta. Se pune drojdia si faina si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe mana.Covrigeii ii faceti impletiti sau simpli, ii puneti pe tava, ii ungeti cu ou si presurati pe deasupra susan, mac sau sacarica(chimen).
Apoi se dau la cuptor cam 25-30 de min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Covrigei de casa

Covrigei de casa

Se face aluat fara sa se lase la dospit si se taie cu forma de covrigei, iar pe deaspura se dau cu

71 voturi    11 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigei cu susan

Covrigei cu susan

Intr-un castron se cerne faina se adauga margarina bucatele si uleiul si se amesteca si treptat se

10 voturi    5 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 margarina Unirea
  • 8 linguri de smantana
  • 1 lingurita de sare
  • drojdie cat o nuca
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Japoneze