autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Covrigei cu brinza de vaci

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
200 gr unt, 200 gr brinza de vaci, 200 gr faina, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Din cele trei ingrediente se face aluatul care se framinta si se lasa la rece pina adoua zi . Se modeleaza covrigeii si se pun la cuptor. Cind sunt gata se presara cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu brinza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
ceva dulce

ceva dulce

Se pune dulceata de capsuni cu lamaie intr-un bol,se adauga iaurtul si dupa aceea cerealele.Se amesteca

2 voturi    6 comentarii
2 min
Dulciuri diverse
Negresa de post

Negresa de post

Simplu...........se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia

7 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maslin Adrian-Eugen , 14 septembrie 2013

    Cea mai simpla si mai buna reteta!! bunica mea ii face cu branza de vaca si de oaie amestecata. ma mir ca nu ii lauda nimeni...nu stiu ce pierd :)

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr brinza de vaci
  • 200 gr faina
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Branzoici