1.Se pune drojdia in lapte caldut si se tine asa aproximativ 15 minute
2.Drojdia impreuna cu laptele se pun peste faina si se amesteca.
3.Adaugam un ou, margarina si framantam bine
4.Intindem aluatul cu un facalet si taiem fasii subtiri, carora le putem da diferite forme, ii putem impleti etc.
5.Formele astfel obtinute se ung cu ou si se presara mac sau susan ori sare mai mare.
6.Se pun intr o tava unsa cu ulei sau in care am pus hartie de copt si o introducem in cuptorul incalzit in prealabil timp de 15 minute, pana ce obtin acea culoare aurie

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii