1.Se pune drojdia in lapte caldut si se tine asa aproximativ 15 minute
2.Drojdia impreuna cu laptele se pun peste faina si se amesteca.
3.Adaugam un ou, margarina si framantam bine
4.Intindem aluatul cu un facalet si taiem fasii subtiri, carora le putem da diferite forme, ii putem impleti etc.
5.Formele astfel obtinute se ung cu ou si se presara mac sau susan ori sare mai mare.
6.Se pun intr o tava unsa cu ulei sau in care am pus hartie de copt si o introducem in cuptorul incalzit in prealabil timp de 15 minute, pana ce obtin acea culoare aurie
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii