autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Aluaturi si Foietaje

COVRIGEI CU MAC/SUSAN/SARE MAI MARE

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
- 500 - 600 grame de faina, - 150 grame margarina, - 200 mililitri lapte, - 30 grame drojdie, - 2 oua, - un pachetel de mac, - susan, - chiar sare mai mare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se pune drojdia in lapte caldut si se tine asa aproximativ 15 minute
2.Drojdia impreuna cu laptele se pun peste faina si se amesteca.
3.Adaugam un ou, margarina si framantam bine
4.Intindem aluatul cu un facalet si taiem fasii subtiri, carora le putem da diferite forme, ii putem impleti etc.
5.Formele astfel obtinute se ung cu ou si se presara mac sau susan ori sare mai mare.
6.Se pun intr o tava unsa cu ulei sau in care am pus hartie de copt si o introducem in cuptorul incalzit in prealabil timp de 15 minute, pana ce obtin acea culoare aurie
Daca ti-a placut reteta noastra "COVRIGEI CU MAC/SUSAN/SARE MAI MARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Japoneze

Japoneze

Dizolvam drojdia cu zaharul, adaugam 3 linguri lapte, 1 lingura faina si lasam 10 minute sa stea

6 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje
Painici aducatoare de noroc.

Painici aducatoare de noroc.

In primul rand trebuie sa-i multumesc pentru reteta lui Pocahontas. Se pune faina intru-n castron

3 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • - 500 - 600 grame de faina
  • - 150 grame margarina
  • - 200 mililitri lapte
  • - 30 grame drojdie
  • - 2 oua
  • - un pachetel de mac
  • - susan
  • - chiar sare mai mare

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Două dintr-o lovitură: lichii si pizza