autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Covrigei cu susan

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1kg de faina, 1pahar de ulei, 1margarina, 11/2 pahar apa, 2 prafuri de copt, 100 gr susan prajit, 1 lingurita de sare, 2linguri de zahar, 2prafuri de vanilie, 1ou pentru uns, 50 gr de susan ptr ornat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

10 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se cerne faina se adauga margarina bucatele si uleiul si se amesteca si treptat se adauga restul ingridentelor.(se poate pregati aluatul cu robotul de bucatarie si atunci se adauga toate componentele odata). Se incalzeste cuptorul la 180 de grade,se pune pe tava pergament, si se rup bucatele de aluat si se fac covrigei mici.Intr-un castronas se toarna susan si in altul se bate oul cu putina apa.Se inmoaie covrigei in ou si in susan si se pun pe tava.Se coc 12 minute sau pina sint aurii.Se pot pastra intr-o cutie ermetica merg foarte bine cu bere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gem de caise

Gem de caise

1. Caisele spalate si curatate de samburi le punem intr-o oala cu fundul mai gros sau un vas de tuci.

4 voturi    3 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese

Dulceata de cirese

Borcanele le spalam bine cu apa fierbinte, la fel si capacele, si le punem la scurs pe un prosop

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Imi plac f. tare cu susan.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Sunt buni.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Apetisanti. Merg foarte bine la bere

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2009

      Hmmm,ce bunatate...

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      Merg bine covrigeii ca aperitiv si se pot servi cu bere rece.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

10 voturi

Ingrediente

  • 1kg de faina
  • 1pahar de ulei
  • 1margarina
  • 11/2 pahar apa
  • 2 prafuri de copt
  • 100 gr susan prajit
  • 1 lingurita de sare
  • 2linguri de zahar
  • 2prafuri de vanilie
  • 1ou pentru uns
  • 50 gr de susan ptr ornat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi plac f. tare cu susan.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Prajitura « Dunarea »