autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Covrigei cu zahar

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
100gr unt, 100 gr smintina, 2 galbenusuri, un albus, 2 linguri zahar pudra, 200 gr faina, 1 pachetel zahar vanilat, 1 lingura zahar tos

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Din ingredinetele de mai sus se face un aluat moale. Bucatele mici din aluat se ruleaza in fora de covrigei. Se ung cu albusur si se presara cu zahar tos. se coc in cuptorul la foc iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu zahar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Trandafiri cu zmeura

Trandafiri cu zmeura

Puneti faina intr-un castron, iar la mijloc untul taiat in bucatele, samantana si un praf de sare

30 voturi    22 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu cartofi sau brinza

Placinte cu cartofi sau brinza "feta"

-- Pentru prepararea blatului: se dizolva drojdia in laptele caldut,se adauga zaharul si se amesteca

13 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100gr unt
  • 100 gr smintina
  • 2 galbenusuri
  • un albus
  • 2 linguri zahar pudra
  • 200 gr faina
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 lingura zahar tos

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere impletit