autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Covrigei cu zahar

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
100gr unt, 100 gr smintina, 2 galbenusuri, un albus, 2 linguri zahar pudra, 200 gr faina, 1 pachetel zahar vanilat, 1 lingura zahar tos

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Din ingredinetele de mai sus se face un aluat moale. Bucatele mici din aluat se ruleaza in fora de covrigei. Se ung cu albusur si se presara cu zahar tos. se coc in cuptorul la foc iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu zahar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placintele cu branza dulce si stafide

Placintele cu branza dulce si stafide

Amestecam zaharul si drojdia si apoi cu faina dupa care adaugam putin cate putin apa calduta. Framantam. Acoperim

4 voturi    3 comentarii
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

36 voturi    16 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100gr unt
  • 100 gr smintina
  • 2 galbenusuri
  • un albus
  • 2 linguri zahar pudra
  • 200 gr faina
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 lingura zahar tos

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Turte muntenesti