autor:

rosca constanta

» » Aluaturi si Foietaje

Covrigei

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
1 kg faina, 1 margarina, 3 linguri untura si un cub de drojdie, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se lasa drojdia la inmuiat in apa calduta, dupa care se framinta covrigeii cu ingredientele necesare. Se intinde o patura din coca framintata,se taie cu forma speciala de covrigei, dupa care se ung cu un ou batut cu o lingurita de sare. Suint foarte fragezi si buni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Covrigei umpluti cu pasta de curmale(ka'ek)

Covrigei umpluti cu pasta de curmale(ka'ek)

Sa facem si o mica introducere, inainte de a trece la modul de preparare. Cred ca toti stim cum

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Pateuri si covrigei cu branza

Pateuri si covrigei cu branza

Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 1 margarina
  • 3 linguri untura si un cub de drojdie
  • chimen

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac floare de post