autor:

rosca constanta

» » Aluaturi si Foietaje

Covrigei

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
1 kg faina, 1 margarina, 3 linguri untura si un cub de drojdie, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se lasa drojdia la inmuiat in apa calduta, dupa care se framinta covrigeii cu ingredientele necesare. Se intinde o patura din coca framintata,se taie cu forma speciala de covrigei, dupa care se ung cu un ou batut cu o lingurita de sare. Suint foarte fragezi si buni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Covrigei cu susan

Covrigei cu susan

Intr-un castron se cerne faina se adauga margarina bucatele si uleiul si se amesteca si treptat se

10 voturi    5 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Covrigei  insiropati

Covrigei insiropati

Aluatul Daca faceti aluatul in masina de paine , cum il fac eu , folositi setarea 8 ,ca si la cozonac

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 1 margarina
  • 3 linguri untura si un cub de drojdie
  • chimen

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri pufoase cu rahat