autor:

rosca constanta

» » Aluaturi si Foietaje

Covrigei

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
1 kg faina, 1 margarina, 3 linguri untura si un cub de drojdie, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se lasa drojdia la inmuiat in apa calduta, dupa care se framinta covrigeii cu ingredientele necesare. Se intinde o patura din coca framintata,se taie cu forma speciala de covrigei, dupa care se ung cu un ou batut cu o lingurita de sare. Suint foarte fragezi si buni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Covrigei  insiropati

Covrigei insiropati

Aluatul Daca faceti aluatul in masina de paine , cum il fac eu , folositi setarea 8 ,ca si la cozonac

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Covrigei Pretzels

Covrigei Pretzels

1. Se incalzeste laptele, se adauga zaharul si se amesteca pana se dizolva. Se adauga drojdia si

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 1 margarina
  • 3 linguri untura si un cub de drojdie
  • chimen

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu pere