autor:

rosca constanta

» » Aluaturi si Foietaje

Covrigei

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
1 kg faina, 1 margarina, 3 linguri untura si un cub de drojdie, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se lasa drojdia la inmuiat in apa calduta, dupa care se framinta covrigeii cu ingredientele necesare. Se intinde o patura din coca framintata,se taie cu forma speciala de covrigei, dupa care se ung cu un ou batut cu o lingurita de sare. Suint foarte fragezi si buni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Covrigei umpluti cu pasta de curmale(ka'ek)

Covrigei umpluti cu pasta de curmale(ka'ek)

Sa facem si o mica introducere, inainte de a trece la modul de preparare. Cred ca toti stim cum

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Pateuri si covrigei cu branza

Pateuri si covrigei cu branza

Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 1 margarina
  • 3 linguri untura si un cub de drojdie
  • chimen

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza