ingredientele -FARA FAINA doar 4 linguri(restul de faina dupa dospire) se amesteca si se lasa sa stea la cald O ORA . apoi se adauga restul de faina si se framanta pina cind acesta este bine amestecat aproximativ 9-10 minute.
din acest aluat ies 2 cozonaci.
se imparte coca in doua; intr-una se adauga cacao
Atentie coca care contine cacao trebuie framantata mai bine pt a putea intra cacaoa bine in ea
impart pe rind fiecare coca si cea cu cacao si cea fara in cite 2 parti egale.
apoi pe rand intind coca(1) fara cacao in forma dreptunghiulara apoi una cu cacao la fel care o si pun peste cea simpla iar preferential se poate adaufa nuci, stafide rahat si se impatura apoi se pune in tava ;
la fel si celalalt cozonac; se ung deasupra cu galbenus si se presara z. vanilat
se lasa sa stea inca 20 de min apoi se introduca in cuptorul incalzit in prealabil
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii