autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu peste

Crab sticks pane

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
un pachet cu crab sticks, 2 oua, pesmet, faina, sare, piper, boia dulce, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

3 voturi

Mod de preparare

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale.
Se bat bine ouale cu condimentele.
Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins doua -trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crab sticks pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu lamaie

Somon cu lamaie

Presaram un strat de sare mare in dubletta,peste care asezam somonul stropit cu ulei de masline si

25 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ton rosu picant

Ton rosu picant

Se curata sparanghelul si se fierbe circa 2-3 minute in apa clocotita, dupa care se scoate si se

5 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Rapid, gustos si tare frumos.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    O bunatate...

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Renumitele "surimi"...nu stiam ca se pot face si panè,eu le adaugam de obicei in salata,taiate marunt.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

3 voturi

Ingrediente

  • un pachet cu crab sticks
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Rata pe varza

Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

16 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Rapid, gustos si tare frumos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Pangasius cu legume