autor:

Sidy

» » , Aluaturi si Foietaje, Retete de post

Crănţănele de post

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2011

Ingrediente
800 g aluat foietaj, 200 g pateu vegetal, 250 g branza tofu afumata, 100 g masline, ketchup, seminte susan, oregano

Dificultate: Medie Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se intinde o foaie de aluat care se unge 1/2 cu ketchup.
Deasupra lui ungem foaia cu pateu si razuim branza.
Maslinelor le scoatem samburii si le taiem rondele deasupra branzei razuite.
Aducem cealalta jumatate de foaie peste compozitie, o presam cu palma si o taiem cu pintenul inmuiat in faina.
Betigasele rezultate le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasucindu-le de doua ori.
Le ungem apoi cu pensula cu putina apa, deasupra si presaram oregano si susan .
Dam tava in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina cand sunt coapte crănţănelele si capata o culoare aramie.
Se pot servi atat calde cat si reci.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Crănţănele de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

14 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Chiftele de soia cu legume

Chiftele de soia cu legume

Apa se pune la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se pune peste soia, care a fost pusa intr-un

12 voturi    13 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2013

    Branza tofu afumata este vegetala !!! Deci este de post...

  • Fara foto

    Viorica Popescu , 18 noiembrie 2013

    imi place

  • Fara foto

    Manon Urena , 04 octombrie 2013

    imi place

    • Fara foto

      Mihalcea Mihaela , 04 octombrie 2013

      Buna intrebare.

    • Fara foto

      Damian Kati , 04 octombrie 2013

      cum sunt de post daca ai folosit branza?

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2011

      Minunate crantanele tale mai ales asa umplute -cred ca nu mai ai ce pastra pe a doua zi.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2011

      Delicioase,arata foarte bine.Felicitari.

    • tatiana

      tatiana (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

      Promit, voi crantani si eu.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Vreau si eu crantanele de-ale tale, yumi,yumi. *****

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      Sunt extraordinare! Felicitarile mele si...*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011

      hmm...o bunatate!

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011

      Vezi ca sun la usa ta :) Am venit cu berea . Bune si sarumana pentru reteta. Felicitari !!!!! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g pateu vegetal
  • 250 g branza tofu afumata
  • 100 g masline
  • ketchup
  • seminte susan
  • oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Branza tofu afumata este vegetala !!! Deci este de post...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti-reteta de post Ardei umpluti-reteta de post

Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele, se clatesc si se pun pe chiuveta la scurs. Se curata prazul, se toaca

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CIORBA TIGANEASCA