Se pun fileurile de crap intr-un vas pe foc impreuna cu laptele , frunzele de dafin, boabele de piper si ceapa. Dupa ce amestecul da un clocot, se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc 5 min. Se scot apoi fileurile din vas si se mentin la cald.
Se da din nou in fiert si se lasa la foc 2-3 min, pana scade la jumatatre. Se strecoara in alt vas, apoi se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba impreuna, amestecand din cand in cand. Se curata fileurile de peste si se adaquga sos. Se incorporeaza feliile de tomate si ceapa verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii