autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap afumat in sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
fileuri de crap, lapte, frunze de dafin, piper boabe, ceapa, smantana, tomate mici, ceapa verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun fileurile de crap intr-un vas pe foc impreuna cu laptele , frunzele de dafin, boabele de piper si ceapa. Dupa ce amestecul da un clocot, se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc 5 min. Se scot apoi fileurile din vas si se mentin la cald.
Se da din nou in fiert si se lasa la foc 2-3 min, pana scade la jumatatre. Se strecoara in alt vas, apoi se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba impreuna, amestecand din cand in cand. Se curata fileurile de peste si se adaquga sos. Se incorporeaza feliile de tomate si ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap afumat in sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare

Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare

Faceti un ulei aromatizat cu rozmarinul, cimbrul si usturoiul, toate tocate foarte fin. Lasati la

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Fish finger (file de peste pane)

Fish finger (file de peste pane)

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
jumatati de ardei umpluti