autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

crap cu cascaval la cuptor

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
crap cca 2 kg, 200ml ulei, 50g unt, un paharel vin alb, 2 cepe mari, 250g cascaval, 10rosii, 250ml smantana, sare, piper, o frunza dafin, 2 linguri otet

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, apoi se tine o ora. Dupa aceea se zvanta si se pune intreg intr-o tava impreuna cu uleiul, untul, vinul, otetul, sarea, piper, dafinul, rosiile si ceapa taiata rondele si jumate din cascavalul ras. Tava se tine in cuptorul incins pana ce crapul se patrunde si se rumeneste, apoi pestele se scoate cu grija si se pune intr-o alta tava, sa nu se rupa. Deasupra se toarna sosul pasat si smantana. Se presara cu restul de cascaval ras si se mai introduce la cuptor inca 20min
Daca ti-a placut reteta noastra "crap cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Midii in vin alb

Midii in vin alb

Se curata midiile in felul urmator: se pun intr-un vas cu apa rece. Alaturi se pune alt vas cu apa

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • crap cca 2 kg
  • 200ml ulei
  • 50g unt
  • un paharel vin alb
  • 2 cepe mari
  • 250g cascaval
  • 10rosii
  • 250ml smantana
  • sare
  • piper
  • o frunza dafin
  • 2 linguri otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute din guvizi de apa dulce