autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

crap cu cascaval la cuptor

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
crap cca 2 kg, 200ml ulei, 50g unt, un paharel vin alb, 2 cepe mari, 250g cascaval, 10rosii, 250ml smantana, sare, piper, o frunza dafin, 2 linguri otet

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, apoi se tine o ora. Dupa aceea se zvanta si se pune intreg intr-o tava impreuna cu uleiul, untul, vinul, otetul, sarea, piper, dafinul, rosiile si ceapa taiata rondele si jumate din cascavalul ras. Tava se tine in cuptorul incins pana ce crapul se patrunde si se rumeneste, apoi pestele se scoate cu grija si se pune intr-o alta tava, sa nu se rupa. Deasupra se toarna sosul pasat si smantana. Se presara cu restul de cascaval ras si se mai introduce la cuptor inca 20min
Daca ti-a placut reteta noastra "crap cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ceatal prajit cu mujdei de usturoi

Ceatal prajit cu mujdei de usturoi

Ceatalul ademeneste si innebuneste toti turistii vara pe litoral cu mirosul si gustul lui unic... Este

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Platou marin cu Gazpacho si sparanghel

Platou marin cu Gazpacho si sparanghel

Creveti: Se pune apa cu zeama de la o lamaie la fiert. Se stinge focul si se tin crevetii decorticati

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • crap cca 2 kg
  • 200ml ulei
  • 50g unt
  • un paharel vin alb
  • 2 cepe mari
  • 250g cascaval
  • 10rosii
  • 250ml smantana
  • sare
  • piper
  • o frunza dafin
  • 2 linguri otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume