Pestele se curata, se spala, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, apoi se tine o ora. Dupa aceea se zvanta si se pune intreg intr-o tava impreuna cu uleiul, untul, vinul, otetul, sarea, piper, dafinul, rosiile si ceapa taiata rondele si jumate din cascavalul ras. Tava se tine in cuptorul incins pana ce crapul se patrunde si se rumeneste, apoi pestele se scoate cu grija si se pune intr-o alta tava, sa nu se rupa. Deasupra se toarna sosul pasat si smantana. Se presara cu restul de cascaval ras si se mai introduce la cuptor inca 20min
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii