Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 ½ kg. crap, ¼ kg. cascaval, 300 gr. unt, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Pestele curatat, spalat si lasat la sare o jumatate de ora, se asaza in tava pe niste betisoare. Se umple burta cu bucati de unt si cascaval ras. Deasupra se pune unt neincalzit si cascaval ras. Se da la cuptor, pina ce pestele este bine patruns si frumos rumenit.
Se serveste fierbinte cu unt proaspat deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rondelele trebuie sa fie ceva mai mari ........de aproximativ 4-5 cm.
Acestea se condimenteaza cu
2 voturi
0 comentarii
20 min
Mod de preparare:
Curatam si spalam cartofii,apoi ii vom pune in tava yena, ii vom asezona cu condimentele
7 voturi
11 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate