autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Crap cu ciuperci

Autor: jonny26 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jonny26 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg file de crap, 800g ciuperci proaspete, 2 cepe, 400g rosii bulion, sare, dafin,cimbru, 1 legatura patrunjel verde, 150 ml vin alb, 2 linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza crapul, se condimenteaza apoi se introduce la cuptor 5 minute dupa care se adauga ceapa taiata pestisori,ciupercile spalate,curatate si taiate felii subtiri.

Se toarna vinul si se lasa la cuptor inca 7 minute dupa care se adauga rosiile in bulion, lasandu-se in cuptor inca 10 minute.

Se decoreaza cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Se ia crapul dupa ce a fost curatat, se cresteaza cu un cutit pentru peste (ascutit bine) ,pe spinare

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Crap romanesc cu ciuperci

Crap romanesc cu ciuperci

Se curata si se spala pestele. Se condimenteaza si se introduc in peste cativa graunti de usturoi.

26 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg file de crap
  • 800g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 400g rosii bulion
  • sare, dafin,cimbru
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri de ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste cu legume la cuptor