autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Crap cu ciuperci in sos tomat

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2013

Ingrediente
2 bucati mai mari de crap proaspat, 7 ciuperci proaspete, 3 catei de usturoi, 1 canita cu vin, 300-400 gr pasta de rosii de casa, sare, piper, busuioc uscat, 1 lingura ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de peste le spalam si le tamponam cu un servet.
Il condimentam cu care si piper pe ambele parti si il lasam sa stea asa vreo 15-20 de minute.
Ciupercile le spalam si le lasam sa se scurga de apa.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Intr-un bol amestecam vinul, pasta de rosii de casa,usturoiul pisat, sare si piper dupa gust si un varf de lingurita cu busuioc uscat.
Daca e prea gros sosul mai adaugati cateva linguri de apa.
Ungem un vas yena cu ulei si asezam bucatile de peste.
Deasupra punem ciupercile, pe care le presaram cu putina sare si piper.
Peste toate acestea turnam sosul pregatit.
Acoperim vasul cu capacul si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam preparatul nostru pana este bine facut.
Cand este gata il scoatem sa se racoreasca putin, apoi poate fi consumat.
Il servim cu putina zeama de lamaie.
Va urez pofta buna...
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ciuperci in sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat

Peste sarat si uscat

Varianta 1 In apa se adauga sare grunjoasa atat cat va sta oul crud deasupra si se fierbe

14 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
PASTRAV LA CUPTOR

PASTRAV LA CUPTOR

Pestele se curata si se spala bine,se da cu sare si piper si se aseaza in tava unsa cu putin ulei.Se

12 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor