Crap cu ciuperci in sos tomat

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Crap cu ciuperci in sos tomat

Ingrediente

  • 2 bucati mai mari de crap proaspat
  • 7 ciuperci proaspete
  • 3 catei de usturoi
  • 1 canita cu vin
  • 300-400 gr pasta de rosii de casa
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Bucatile de peste le spalam si le tamponam cu un servet.

Il condimentam cu care si piper pe ambele parti si il lasam sa stea asa vreo 15-20 de minute.

Ciupercile le spalam si le lasam sa se scurga de apa.

Usturoiul il curatam si il pisam.

Intr-un bol amestecam vinul, pasta de rosii de casa,usturoiul pisat, sare si piper dupa gust si un varf de lingurita cu busuioc uscat.

Daca e prea gros sosul mai adaugati cateva linguri de apa.

Ungem un vas yena cu ulei si asezam bucatile de peste.

Deasupra punem ciupercile, pe care le presaram cu putina sare si piper.

Peste toate acestea turnam sosul pregatit.

Acoperim vasul cu capacul si il introducem in cuptor.

Aprindem cuptorul si lasam preparatul nostru pana este bine facut.

Cand este gata il scoatem sa se racoreasca putin, apoi poate fi consumat.

Il servim cu putina zeama de lamaie.

Va urez pofta buna...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise