Se curata pestele atat la interior, cat si la exterior, se stropeste cu zeama de lamaie si se preasara cu sare.
Se lasa un timp de 30 min. Se curata legumele,se taie bastonase cat mai subtiri iar ceapa rondele. Intr-un vas de cuptor se aseaza legumele si deasupra se pune pestele.
Se toarna vinul si se completeaza cu apa si ulei. Se da vasul la cuptor 50 minute. Se serveste cu lamaie sau dupa gust,chiar cu portocala si se decoreaza cu o frunzulita de telina.
Sfat!!! La cap, crapul are un os amar care trebuie scos impreuna cu branhiile!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii