Se curata crapul, se goleste, se sareaza si se pipereaza atat pe dinauntru, cat si pe dinafara. Se pune intr-o tava cu jumatate din cantitatea de unt taiata bucatele si raspandita in jurul pestelui. Cealalta jumatate, se introduce in burta crapului, se adauga o lingura de apa si se coace la cuptor 30-40 minute. Se controleaza cuptorul ca sa nu se arda sosul din tava. Cand carnea pestelui este moale, se toarna smantana deasupra si se mai tine inca 5 minute la cuptor. Se serveste fierbinte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii