autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

CRAP CU SMANTANA

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
1/2 kg crap, 200 g smantana, 1 lingura faina, 3-4 cepe verzi, 1 lamaie, sare, boia, verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Crapul se taie bucati si se pune la fiert pentru 5 minute in apa cu sare si cu zeama de lamaie.
Separat se prepara un sos din ceapa verde rumenita usor
cu o lingura de faina, sare, putina boia si stins cu apa.
Se adauga un pahar de smantana si multa verdeata tocata.
Compozitia rezultata se toarna peste bucatile de crap si se lasa sa fiarba impreuna.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu sepie

Orez cu sepie

Se curata sepia,(i se scoate ciocul negru si se spala putin cu apa)se taie in bucatele si se amesteca

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Somon cu suc de portocale la cuptor(Salmão c/laranja no forno)

Somon cu suc de portocale la cuptor(Salmão c/laranja no forno)

Pt.marinatã:Somonul s-au orice alt peste care vã place,se condimenteazã.Se adaugã usturoiul intreg

4 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg crap
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3-4 cepe verzi
  • 1 lamaie
  • sare
  • boia
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Midii cu vin si busuioc