autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

CRAP CU SMANTANA

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
1/2 kg crap, 200 g smantana, 1 lingura faina, 3-4 cepe verzi, 1 lamaie, sare, boia, verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Crapul se taie bucati si se pune la fiert pentru 5 minute in apa cu sare si cu zeama de lamaie.
Separat se prepara un sos din ceapa verde rumenita usor
cu o lingura de faina, sare, putina boia si stins cu apa.
Se adauga un pahar de smantana si multa verdeata tocata.
Compozitia rezultata se toarna peste bucatile de crap si se lasa sa fiarba impreuna.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulouri de salau cu legume la cuptor

Rulouri de salau cu legume la cuptor

1.Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Salata cu creveti, avocado, portocale

Salata cu creveti, avocado, portocale

Procedeul cel mai anevoios este cel al decorticarii crevetilor...  pe care mai intii eu i-am

8 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg crap
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3-4 cepe verzi
  • 1 lamaie
  • sare
  • boia
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Buchete de sparanghel cu somon