autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

CRAP CU SMANTANA

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
1/2 kg crap, 200 g smantana, 1 lingura faina, 3-4 cepe verzi, 1 lamaie, sare, boia, verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Crapul se taie bucati si se pune la fiert pentru 5 minute in apa cu sare si cu zeama de lamaie.
Separat se prepara un sos din ceapa verde rumenita usor
cu o lingura de faina, sare, putina boia si stins cu apa.
Se adauga un pahar de smantana si multa verdeata tocata.
Compozitia rezultata se toarna peste bucatile de crap si se lasa sa fiarba impreuna.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza

10 voturi    8 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Peşte cu sos de roşii

Peşte cu sos de roşii

Punem o cratita cu apă cu putina sare si piper pe aragaz la foc, în momentul când începe apa

15 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg crap
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3-4 cepe verzi
  • 1 lamaie
  • sare
  • boia
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav cu spanac