Se curata pestele, se spala si se taie in felii groase. Se sareaza si se lasa sa stea asa 30 min., dupa care
se trece prin malai sau faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate cand carnea pestelui nu mai
este moale, se scoate pe o farfurie si se lasa pana se pregateste sosul.
In uleiul ramas de la prajirea pestelui se `adauga o lingura de faina, se lasa pe foc mic, amestecand
mereu, pentru ca faina sa nu se arda.Se stinge cu sucul obtinut de la 1 kg
de rosii trecut prin masina de tocat, putin sarat si indulcit. Se fierbe 15 min., se adauga otetul, sarea
necesara si cateva boabe de piper, dupa care se fierbe sosul descoperit panadevine de
consistenta unei smantani. In sos se fierbe si un morcov taiat rondele, cu care se va garnisi pestele.
Cand sosul este gata, se strecoara si se toarne peste peste.
Se serveste totul cald, cu felii de lamaie si morcov de jur imprejur.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii