Pestele se curata de solzi, se eviscereaza, se spala, se scurge, se sareaza, apoi se prajeste intr-un vas cu 1/2 din cantitatea de ulei infierbintat. Varza se curata, se spala, se taie fisii (fideluta) si se inabusa in uleiul ramas, impreuna cu pasta de tomate dizolvata in putina apa, cu piperul boabe si cimbrul. Se amesteca componentele si se lasa sa fiarba cca 30 minute. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie jumatati. Intr-o tava se asaza varza inabusita, pestele rosile si se introduce la cuptor cca 30 minute. La servire se asaza in farfurie sau pe platou portia de peste cu rosie deasupra si varza alaturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii