autor:

Simona

» » Mancaruri cu peste

Crap cu vin negru

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 crap mare, ulei, sare, piper macinat, 200 ml. vin negru, 1-2 rosiii, 2 -3 linguri de bulion, 1-2 cepe taiate rondele su julien, 500 gr. ciupperci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata crapul, se spala, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei la cuptor. Cand s-a rumenit adaugi vinul negru, piperul macinat, rosiile decojite si taiate marunt si bulionul subtiat cu apa. Se lasa sa mai fiarba cam 10 minute. Se lasa la racit. Separat se inabusa ceapa in 2 linguri de ulei la care se adauga ciupercile taiate felii. Totul se fierbe in zeama care se lasa de la ceapa si ciuperci pana scade toata zeama. Se potriveste de sare si de piper dupa gust. Se pune pestele pe platou alaturi se ciupercile cu ceapa. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu vin negru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Garnitura de hrisca cu sos de peste

Garnitura de hrisca cu sos de peste

Fierb hrisca in apa cu sare pana scade. Capetele de peste si legumele se fierb separat. Strecor supa

1 vot    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor cu legume

Crap la cuptor cu legume

Crapul se curata si se spala, apoi se cresteaza de piele si se aseaza intr-o tava cu vinul alb si

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 crap mare
  • ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 200 ml. vin negru
  • 1-2 rosiii
  • 2 -3 linguri de bulion
  • 1-2 cepe taiate rondele su julien
  • 500 gr. ciupperci

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav cu rosii deshidratate si capere