Autor:
Simona (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 23 martie 2009
Ingrediente
1 crap mare, ulei, sare, piper macinat, 200 ml. vin negru, 1-2 rosiii, 2 -3 linguri de bulion, 1-2 cepe taiate rondele su julien, 500 gr. ciupperci
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se curata crapul, se spala, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei la cuptor. Cand s-a rumenit adaugi vinul negru, piperul macinat, rosiile decojite si taiate marunt si bulionul subtiat cu apa. Se lasa sa mai fiarba cam 10 minute. Se lasa la racit. Separat se inabusa ceapa in 2 linguri de ulei la care se adauga ciupercile taiate felii. Totul se fierbe in zeama care se lasa de la ceapa si ciuperci pana scade toata zeama. Se potriveste de sare si de piper dupa gust. Se pune pestele pe platou alaturi se ciupercile cu ceapa. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu vin negru" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate