autor:

Simona

» » Mancaruri cu peste

Crap cu vin negru

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 crap mare, ulei, sare, piper macinat, 200 ml. vin negru, 1-2 rosiii, 2 -3 linguri de bulion, 1-2 cepe taiate rondele su julien, 500 gr. ciupperci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata crapul, se spala, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei la cuptor. Cand s-a rumenit adaugi vinul negru, piperul macinat, rosiile decojite si taiate marunt si bulionul subtiat cu apa. Se lasa sa mai fiarba cam 10 minute. Se lasa la racit. Separat se inabusa ceapa in 2 linguri de ulei la care se adauga ciupercile taiate felii. Totul se fierbe in zeama care se lasa de la ceapa si ciuperci pana scade toata zeama. Se potriveste de sare si de piper dupa gust. Se pune pestele pe platou alaturi se ciupercile cu ceapa. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu vin negru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti la grill

Creveti la grill

Creveti in general se gãsesc congelati,intregi, decorticati sau chiar amestecati cu fructe de mare.Sunt

17 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Avat cu rosii

Avat cu rosii

Se curata avatul si se tund aripioarele si coada cu foarfeca de bucatarie, se taie in doua jumatati

10 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 crap mare
  • ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 200 ml. vin negru
  • 1-2 rosiii
  • 2 -3 linguri de bulion
  • 1-2 cepe taiate rondele su julien
  • 500 gr. ciupperci

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Salau bonne femme