autor:

» » Mancaruri cu peste

crap evreiesc

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1 kg crap, 4-5 cepe, 1 catel usturoi, sare, piper, 1/2 lamaie, 1 lingura hrean ras, 1 lingurita otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se goleste crapul, se taie felii. Intr-o cratita cu putin apa se fierb cepele taiate in doua si usturoiul. Cand acestea sunt fierte, se adauga bucatile de peste, sare si putin piper. Se completeaza cu otet si apa, atat cat sa acopere pestele, se tine la foc mic 25-30 minute. Se aseaza pe o farfurie lunga bucatile reconstituind pestele. Se toarna deasupra zeama strecurata, se da la rece unde sosul se gelatineaza, a doua zi se garniseste cu felii de lamie si hrean ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap evreiesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 4-5 cepe
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingura hrean ras
  • 1 lingurita otet

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

cred ca e foarte buna reteta ;felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Racituri cu file de cod