autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

crap evreiesc

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1 kg crap, 4-5 cepe, 1 catel usturoi, sare, piper, 1/2 lamaie, 1 lingura hrean ras, 1 lingurita otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se goleste crapul, se taie felii. Intr-o cratita cu putin apa se fierb cepele taiate in doua si usturoiul. Cand acestea sunt fierte, se adauga bucatile de peste, sare si putin piper. Se completeaza cu otet si apa, atat cat sa acopere pestele, se tine la foc mic 25-30 minute. Se aseaza pe o farfurie lunga bucatile reconstituind pestele. Se toarna deasupra zeama strecurata, se da la rece unde sosul se gelatineaza, a doua zi se garniseste cu felii de lamie si hrean ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap evreiesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Spala bine file de peste. Curatam cartofii si morcovii , spalam si taiem rondele sau cum doriti.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Pastrav mediteran

Pastrav mediteran

-pestele se curata si se spala bine; -se ia o tava,se captuseste cu aluminiu,se aseaza pestele intreg

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

cred ca e foarte buna reteta ;felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf italienesc cu cotlet de rechin