autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

crap evreiesc

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1 kg crap, 4-5 cepe, 1 catel usturoi, sare, piper, 1/2 lamaie, 1 lingura hrean ras, 1 lingurita otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se goleste crapul, se taie felii. Intr-o cratita cu putin apa se fierb cepele taiate in doua si usturoiul. Cand acestea sunt fierte, se adauga bucatile de peste, sare si putin piper. Se completeaza cu otet si apa, atat cat sa acopere pestele, se tine la foc mic 25-30 minute. Se aseaza pe o farfurie lunga bucatile reconstituind pestele. Se toarna deasupra zeama strecurata, se da la rece unde sosul se gelatineaza, a doua zi se garniseste cu felii de lamie si hrean ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap evreiesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu usturoi

Creveti cu usturoi

Incalzeste o tigaie mare si pune uleiul. Adauga usturoiul si ardeiul iute. Amesteca la foc mediu

4 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Medalioane de Pescada cu creveti

Medalioane de Pescada cu creveti

1) Medalioanele se condimenteazã cu sare, piper, usturoi, vin, lapte si sucul de lãmâie. Se

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

cred ca e foarte buna reteta ;felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pangasius cu ciuperci si stafide