autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Crap impanat cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 1 crap de circa 1,5 kg curatat si spalat, , sare, , piper, , 100 g slanina, , 2 cartofi mari, , 60 g unt, , 1 conserva mica cu ciuperci, , 2 rosii,, inca 30 g unt, , 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Crapul spalat sub jetul de apa se zvanta cu un stergar, se da cu sare si piper pe dinauntru si pe dinafara si se impaneaza din loc in loc cu fasii de slanina de circa 1/2 cm grosime. Cartofii se curata de coaja, se spala, se introduc netaiati in interiorul pestelui, care se aseaza - cu burta in jos - pe o tava si se stropeste cu unt topit (60 g). Se da apoi la cuptorul incins la 200gr.C si se lasa sa se patrunda circa 40 de minute. Se scurg ciupercile din conserva, se spala rosiile, se zvanta si se taie bucati si se dunstuiesc toate impreuna - aproximativ 5 minute - in untul incins (30 g). Se scoate crapul pe un platou fierbinte (cand este facut pestele, aripioara dorsala se desprinde foarte usor), se pun de jur imprejur ciupercile si rosiile si se garniseste cu buchetele de patrunjel verde. Se serveste cu cartofi fierti caliti in unt si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap impanat cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sturion in crusta de pesmet cu malai

Sturion in crusta de pesmet cu malai

Sturionul se curata, se spala, se lasa la scurs si apoi se portioneaza in felii. Se presara cu sare,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Rulada de peste cu surimi si foi nori

Rulada de peste cu surimi si foi nori

Se amestecă peştele tocat cu ouăle, cu pesmetul şi cu 10 g sare. Se întinde o bucată de folie

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 crap de circa 1,5 kg curatat si spalat
  • sare
  • piper
  • 100 g slanina
  • 2 cartofi mari
  • 60 g unt
  • 1 conserva mica cu ciuperci
  • 2 rosii,
  • inca 30 g unt
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Merluciu cu creveti