Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 septembrie 2010

Ingrediente
1 crap potrivit, curatat, 500 ml bullion de rosii, 100 ml vin alb, 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa, 2 linguri pesto rosso, 1 lingurita zahar, sare de mare, 4 capatani de usturoi, 2 ardei grasi galbeni, curatati si feliati, 250 gr rosii cherry

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 200˚C.Aseaza crapul intr-un vas termorezistent.
Intr-un vas amesteca bulionul de rosii cu vinul, amidonul alimentar, pesto rosso, zahar si sare de mare dupa gust.Cuarata usturoiul desfacand capatanele de usturoi si luand pielita de pe catei.Umple pestele cu cativa catei de usturoi, cateva felii de ardei si cateva rosii cherry.Toarna deasupra compozitia cu bullion de rosii.Presara restul de usturoi, ardei si rosii.Da totul la copt 30 minute pana cand pestele s-a facut, iar sosul s-a ingrosat putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in sos rosu cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rapid

Sos rapid

Se curata, se spala legumele, se taie marunt, se pun la calit cu putin ulei si sare, dupa gust. Se

10 voturi    3 comentarii
1h
Sosuri
Porc chinezesc si salata cu susan

Porc chinezesc si salata cu susan

Incalzeste cuptorul la 150⁰C.Intr-un vas termorezistent pune carnea de porc.Intr-un alt vas, amesteca

4 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Foarte reusit crapul tau si eu fac in genul asta si iese minunat iar cind este rece este si mai gustos caci sosul congeleaza si gustul lui este deosebit. Felicitari .

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 crap potrivit
  • curatat
  • 500 ml bullion de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa
  • 2 linguri pesto rosso
  • 1 lingurita zahar
  • sare de mare
  • 4 capatani de usturoi
  • 2 ardei grasi galbeni
  • curatati si feliati
  • 250 gr rosii cherry

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte reusit crapul tau si eu fac in genul asta si iese minunat iar cind este rece este si mai gustos caci sosul congeleaza si gustul lui este deosebit. Felicitari .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana