Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 septembrie 2010

Ingrediente
1 crap potrivit, curatat, 500 ml bullion de rosii, 100 ml vin alb, 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa, 2 linguri pesto rosso, 1 lingurita zahar, sare de mare, 4 capatani de usturoi, 2 ardei grasi galbeni, curatati si feliati, 250 gr rosii cherry

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 200˚C.Aseaza crapul intr-un vas termorezistent.
Intr-un vas amesteca bulionul de rosii cu vinul, amidonul alimentar, pesto rosso, zahar si sare de mare dupa gust.Cuarata usturoiul desfacand capatanele de usturoi si luand pielita de pe catei.Umple pestele cu cativa catei de usturoi, cateva felii de ardei si cateva rosii cherry.Toarna deasupra compozitia cu bullion de rosii.Presara restul de usturoi, ardei si rosii.Da totul la copt 30 minute pana cand pestele s-a facut, iar sosul s-a ingrosat putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in sos rosu cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
esenta de usturoi

esenta de usturoi

usturoiul taiat se fierbe in vin cind vinul a scazut pe trei sferturi,se strecoara prin tifon ,se

1 vot    0 comentarii
1h
Sosuri
Chimichurri

Chimichurri

În afară de ceapa toate ingredientele se toaca foarte marunt. Bucatile de ceapa pot fi un pic mai

1 vot    0 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Foarte reusit crapul tau si eu fac in genul asta si iese minunat iar cind este rece este si mai gustos caci sosul congeleaza si gustul lui este deosebit. Felicitari .

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 crap potrivit
  • curatat
  • 500 ml bullion de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa
  • 2 linguri pesto rosso
  • 1 lingurita zahar
  • sare de mare
  • 4 capatani de usturoi
  • 2 ardei grasi galbeni
  • curatati si feliati
  • 250 gr rosii cherry

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte reusit crapul tau si eu fac in genul asta si iese minunat iar cind este rece este si mai gustos caci sosul congeleaza si gustul lui este deosebit. Felicitari .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de brocoli cu brânză