Crap la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Crap la cuptor

Ingrediente

  • 1 crap 1,500 gr.
  • ulei 100 gr.
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi
  • patrunjel
  • ardei gras rosu
  • ciuperci
  • rosii mici
  • sare
  • piper boabe
  • lamaie
  • cascaval
  • vin alb
  • rosmarin
  • pasta rosii
  • folie aluminiu

Mod de preparare

Se pune uleiul in tava, se taie ceapa julien si se ajeazain tava si se adauga pestele uns cu ulei (de preferat de masline se unge cu o pensula interior si exterior) si se condimenteaza dupa gust.

Burtica se umple cu un sos de mujdei de usturoi amestecat cu patrunjel ciuperci si zeama de lamaie.

Dupa care se pune restul: cartofi ,rosii, gogosar , rosmarin , piper boabe si sare.

Se face separat un bol cu vin ( un paharel) usturoi cubulete si suc de rosii dupa care se rastoarna peste compozitia din tava si se pune la cuptor la foc mic si se acopera cu o folie de aluminiu.

La finalizarea preparatului se aseaza pe o tava frunze de salata verde pestele pe mijloc ornamentat cu patrunjel verde si lamaie dejur imprejur se pune garnitura de cartofi ornate cu o ploaie de cascaval.

Va dorim pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise