Se pune uleiul in tava, se taie ceapa julien si se ajeazain tava si se adauga pestele uns cu ulei (de preferat de masline se unge cu o pensula interior si exterior) si se condimenteaza dupa gust.
Burtica se umple cu un sos de mujdei de usturoi amestecat cu patrunjel ciuperci si zeama de lamaie.
Dupa care se pune restul: cartofi ,rosii, gogosar , rosmarin , piper boabe si sare.
Se face separat un bol cu vin ( un paharel) usturoi cubulete si suc de rosii dupa care se rastoarna peste compozitia din tava si se pune la cuptor la foc mic si se acopera cu o folie de aluminiu.
La finalizarea preparatului se aseaza pe o tava frunze de salata verde pestele pe mijloc ornamentat cu patrunjel verde si lamaie dejur imprejur se pune garnitura de cartofi ornate cu o ploaie de cascaval.
Va dorim pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii