autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Crap la cuptor

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Ingrediente
Un crap de 1,5 kg., 3 linguri de ulei, un pahar de vin alb, 3 cepe, doi, catei de usturoi, doua foi de dafin, 5 boabe de piper, , o lingura de bulion de rosii, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

308 voturi

Mod de preparare

Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea.

Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cind in cind cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap taraneasca la cuptor

Plachie de crap taraneasca la cuptor

Crapul se curata de solzi,intestine,se spala si se cresteaza pe ambele parti dupa numarul de portii

155 voturi    47 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Medalion de crap cu legume la cuptor

Medalion de crap cu legume la cuptor

Spalam medalioanele de crap,le punem intr-o tava de yenna si adaugam:varza tocata mai mare,rosiile

11 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Simona Grosu , 26 aprilie 2014

    miine o pregatesc

  • Fara foto

    Neagu Alexandra , 08 aprilie 2014

    no comment

  • Fara foto

    Ana-Maria David , 09 ianuarie 2014

    Am preparat reteta asta in seara asta si a iesit excelent!

    • Fara foto

      Magda Anghel , 31 decembrie 2013

      sper ca va iesi bine ,acum o pregatesc.

    • Fara foto

      Antonio Martin-Morar , 30 decembrie 2013

      naspa

    • Fara foto

      Nicole Streifeld , 27 decembrie 2013

      pofta buna la peste la cuptor

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      E o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

      Cine gateste, atentie la osul amar, care daca nu se scoate amareste mancarica, eu am patit-o!

    • Fara foto

      narci , 03 noiembrie 2008

      Cred ca e interesanta reteta. Am s-o incerc si eu cu siguranta. MI-E POFTA DE MORRRRRRRRRR!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

308 voturi

Ingrediente

  • Un crap de 1,5 kg.
  • 3 linguri de ulei
  • un pahar de vin alb
  • 3 cepe
  • doi
  • catei de usturoi
  • doua foi de dafin
  • 5 boabe de piper
  • o lingura de bulion de rosii
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

E o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Hake la cuptor