autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

CRAP LA CUPTOR

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1 crap pana in 2 kg, 1 leg ceapa verde, 3-4 morcovi, ulei, 2-3 ardei rosii, 1 lamaie, 2 cani de vin alb, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dupa ce se curata pestele, se stoarce peste el zeama de lamaie si sare. Se lasa asa 30 min, intre timp se curata morcovii, se taie in lung mai subtiri, ceapa se taie rondele. Se aseaza legumele intr-o tava si deasupra pestele, se toarna vinul si se mai adauga apa si ulei. Se da la cuptor, dupa ce e gata se serveste cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap taraneasca la cuptor

Plachie de crap taraneasca la cuptor

Crapul se curata de solzi,intestine,se spala si se cresteaza pe ambele parti dupa numarul de portii

157 voturi    47 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de rosii

Crap la cuptor in sos de rosii

Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei

20 voturi    23 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Pasta de salau