autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Crap la cuptor cu mamaliguta, ceapa si ciuperci

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Ingrediente
1 crap de 3kg., 1 punga malai grisat,1kg., 6-7 cepe rosii,pentru tocat., 1 cutie rosii in bulion., 2 sau 3 linguri de ulei de masline cu lamaie., 1 ceasca de vin alb demisec., 1 capatana de usturoi pentru mujdei., , Condimente:, piper rosu, piper negru proaspat macinat, menta uscata, tarhon uscat, coriandru, provance, foi de dafin.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

18 voturi

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi, se taie in felii si se aseaza intr-o tava de yena. Taiem ceapa solzisori si o punem peste peste, apoi adaugam si 2 linguri de ulei de masline extravirgin cu lamaie. Potrivim de sare, piper si ce condimente dorim sa punem si la urma adaugam si 2 foi mici de dafin si o ceasca de vin alb. Peste toata aceasta compozitie, venim cu o folie de aluminiu si bagam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana se inmoaie ceapa. Se aseamana cu o plachie. Este o mancare foarte buna, care merge servita cu mamaliguta si mujdei, alaturi de un pahar de vin alb demisec. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu mamaliguta, ceapa si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Hering marinat(reteta rapida)

Hering marinat(reteta rapida)

Nimic mai simplu! Un pic mai dificil am putea spune ca e cu pestele. Adica il eviscerati, il "descapatanati",

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Farsmac

Farsmac

Pasul 1.Carnea de pui se spala,apoi se fierbe in apa cu baza pt mancaruri,se scoate separat si se

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicoleta Draghia , 24 decembrie 2015

    In legatura cu reteta de mai sus: vad ca ati uitat sa puneti ciupercile

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Merge tare bine. Maine imi voi face si eu pofta cu un crap la cupor. Sper sa-mi iasa la fel de aspectuos si de bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 crap de 3kg.
  • 1 punga malai grisat,1kg.
  • 6-7 cepe rosii,pentru tocat.
  • 1 cutie rosii in bulion.
  • 2 sau 3 linguri de ulei de masline cu lamaie.
  • 1 ceasca de vin alb demisec.
  • 1 capatana de usturoi pentru mujdei.
  • Condimente:
  • piper rosu
  • piper negru proaspat macinat
  • menta uscata
  • tarhon uscat
  • coriandru
  • provance
  • foi de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Bors de peste