Crap la cuptor in sos de vin si usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ kg peste
  • usturoi
  • 1 pahar vin
  • 1 pahar ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce. Se da la cuptor si cind incepe sa sfiriie, se pune pe deasupra mult patrunjel tocat fin, usturoi taiat felioare si care a fost tinut din ajun in vin alb si piper. Dupa ce s-a fript pe trei sferturi, se da sare. Sarea pusa in acest moment face ca pestele sa devina pufos. Se stropeste cu vinul alb in care a fost tinut usturoiul

Se serveste cu sosul lui, imediat ce este gata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise