Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 crap, 2 linguri cu virf de unt, 3-4 buc. rosii, 3 buc. ardei gras, o lamiie, 6-7 linguri de ulei, 2-3 catei de usturoi, 2 buc. ceapa, patrunjel, sare, piper, cimbru, 1 pahar mic cu vin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se curata si se spala pestele, se taie in bucati potrivite, se pune intr-o tava emailata, se presara cu sare, cimbru, piper, apoi se asterne ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei. Se adauga usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de lamiie fara coaja. Deasupra, se toarna uleiul si vinul. Se da vasul la cuptor, cu foc potrivit, timp de 40-50 de minute. Daca se pune pestele intreg, in interior se presara piper, cimbru si mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor stropit cu vin" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam bine sub cateva jeturi de apa rece si le punem intr-o
17 voturi
5 comentarii
30 min
1. Se scot filetele de peste (se lasa pielea pt a avea putina grasime).
2. Se taie cubulete pentru
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate