autor:

miclescumirela

» » Mancaruri cu peste

Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi

Autor: miclescumirela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miclescumirela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2011

Ingrediente
1 crap (cca 2 kg), 2 pahare iaurt natural, 50 ml ulei, 1 capatana usturoi, 2 inguru sare gronjoasa, otet - cateva picaturi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Spalam crapul si il dam cu sare din belsug, il punem pe gratar. Il lasam pe partea cu pielea cca 5 minute apoi il intoarcem. Cand s-a facut il luam de pe gratar si il lasam acoperit sa nu se raceasca.
Sosul: Pisam usturoiul foarte foarte bine, il frecam cu linguria pana devine cremos, adaugam cateva picaturi de otet, uleiul si amestecam foarte foarte bine, apoi adaugam iaurtul si le amestecam inpreuna.
Servin crapul impreuna cu sosul si mamaliguta, este extraordinar de bun iar iaurtul e ca un balsam pentru stomac
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu fructe de mare

Orez cu fructe de mare

Intr-o cratita se incinge uleiul, la foc mic,apoi se adauga firisoarele de sofran si se lasa cateva

8 voturi    8 comentarii
40h 10 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Pestele,curatat,eviscerat,portionat,spalat,i-am dat un praf de sare si l-am lasat deoparte;cartofii

8 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

    O reteta de nota 10 cu felicitari !

  • miclescumirela

    miclescumirela (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    Multumesc frumos,pe cat de simplu pe atat de bun .

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    Buna reteta felicitari!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      wow...ce bine arata...mi-ai facut pofta!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Reteta super delicioasa si prezentare pe masura!*****

    • miclescumirela

      miclescumirela (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Va multumesc mult,este un deliciu foarte foarte usor de facut.

    • miclescumirela

      miclescumirela (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      O reteta grozava,va invit sa o incercati

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Hmmmmmmm...ce bun trebuie sa fie ! Mai ales cu usturoi.....

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Felicitari pentru prima reteta, postata pe gustos.ro ! Imi place tare mult pestele si mai ales la gratar e o minunatie yumi, yumi.*****

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Mmm..arata foarte bine!Am sa prepar si eu,dar cu alt tip de peste..:)nu imi place crapul e cam gras.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 crap (cca 2 kg)
  • 2 pahare iaurt natural
  • 50 ml ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 inguru sare gronjoasa
  • otet - cateva picaturi

Raporteaza reteta

Retete
de miclescumirela
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Poienita de primavara

Poienita de primavara

Fierbem pieptul de pui si 5 oua (separat bineinteles).Din 2 fierte si cel ramas nefiert facem maioneza

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tarta cu fructe

Tarta cu fructe

Lasam untul la temperatura camerei ,il taiem cuburi,il punem desupra fainei intr-un castron.Adaugam

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta de nota 10 cu felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Hering marinat cu legume