autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

crap marinaresc

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
2 kg crap, 2 pahare vin rosu, 150 g unt, 1 lingura faina, 250 g arpagic, 250 g ciuperci, foi de dafin, cimbru, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se goleste, se taie de-a lungul sirei spinarii, apoi in felii late de 4 cm. Se sareaza si se lasa sa stea. Se curata arpagicul si se inabusa cu unt pana se rumeneste. Se adauga faina, ciupercile taiate felite subtiri, vinul, un pahar cu apa, cimbru, piper si dafinul. Se acopera feliile de peste cu acest sos si se lasa sa fiarba la foc mic o ora. Se scot feliile de peste si se aseaza pe o farfurie in piramida. Se pune capul peste piramida, de jur imprejur cepele de arpagic si ciupercile, iar deasupra se toarna sosul strecurat. Daca crapul are lapti, acestia nu se fierb decat 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap marinaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
DORADA LA CUPTOR CU LEGUME

DORADA LA CUPTOR CU LEGUME

Se curata si se spala pestele.Legumele se spala si ele si se taie rondele.Intr-o tava de aragaz se

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Se curata pestele foarte bine, se sareaza si se lasa o ora sa se scurga bine. Se unge o tava cu ulei

1 vot    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon la cuptor