autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

CRAP MARINAT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 august 2008

Ingrediente
600g. file de crap,, sare,, piper, Pentru pane:, 100g. faina,, 3 oua,, 100g. pesmet, Pentru fript:, ulei, Pentru marinata:, 2 linguri zahar,, 3 linguri otet,, sare,, 2-3 linguri ulei,, 3 foi de dafin,, 2 cepe rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

1. Se spala pestele, se sterge cu un servet de bucatarie si se taie fasii. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi fiecare fasie se trece prin faina, ou batut si pesmet si se frig in mult ulei fierbinte.
2. Se prepara marinata: se amesteca 3 dl. apa cu otetul, sare si ulei si se pune la fiert. Se adauga foile de dafin si ceapa taiata rondele si se lasa sa mai clocotesca 1-2 minute.
3. Se pune marinata fierbinte peste pestele pane si se amesteca usor pentru ca sa nu se rupa fasiile de peste, se acopera vasul cu o folie si se pune in frigider pentru 2 ore. Se serveste cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP MARINAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somn natur la cuptorul cu halogen Oven

Somn natur la cuptorul cu halogen Oven

Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului sau pe gratar, daca nu aveti cuptor

2 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Surimi cu garnitura de orez

Surimi cu garnitura de orez

Punem bastonasele de surimi in apa clocotita cu putina sare, pentru 2-3 minute, apoi le scoatem intr-un

10 voturi    7 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 600g. file de crap,
  • sare,
  • piper
  • Pentru pane:
  • 100g. faina,
  • 3 oua,
  • 100g. pesmet
  • Pentru fript:
  • ulei
  • Pentru marinata:
  • 2 linguri zahar,
  • 3 linguri otet,
  • sare,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 3 foi de dafin,
  • 2 cepe rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon pe pat de orez, la cuptor