autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

CRAP MARINAT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 august 2008

Ingrediente
600g. file de crap,, sare,, piper, Pentru pane:, 100g. faina,, 3 oua,, 100g. pesmet, Pentru fript:, ulei, Pentru marinata:, 2 linguri zahar,, 3 linguri otet,, sare,, 2-3 linguri ulei,, 3 foi de dafin,, 2 cepe rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

1. Se spala pestele, se sterge cu un servet de bucatarie si se taie fasii. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi fiecare fasie se trece prin faina, ou batut si pesmet si se frig in mult ulei fierbinte.
2. Se prepara marinata: se amesteca 3 dl. apa cu otetul, sare si ulei si se pune la fiert. Se adauga foile de dafin si ceapa taiata rondele si se lasa sa mai clocotesca 1-2 minute.
3. Se pune marinata fierbinte peste pestele pane si se amesteca usor pentru ca sa nu se rupa fasiile de peste, se acopera vasul cu o folie si se pune in frigider pentru 2 ore. Se serveste cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP MARINAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste prajit

Peste prajit

PestIi se curata de icre si de branhiI, se taie bucatele (capul il puteti folosii la ciorbe). Dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Guvizi marinati la cuptor

Guvizi marinati la cuptor

Se pregateste marinata din vin,otet de mere,zeama de lamie,piper,coriandru,busuioc ,foi de dafin

13 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 600g. file de crap,
  • sare,
  • piper
  • Pentru pane:
  • 100g. faina,
  • 3 oua,
  • 100g. pesmet
  • Pentru fript:
  • ulei
  • Pentru marinata:
  • 2 linguri zahar,
  • 3 linguri otet,
  • sare,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 3 foi de dafin,
  • 2 cepe rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de cod cu garnitura de gutui si ardei gras rosu
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide