1. Se spala pestele, se sterge cu un servet de bucatarie si se taie fasii. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi fiecare fasie se trece prin faina, ou batut si pesmet si se frig in mult ulei fierbinte.
2. Se prepara marinata: se amesteca 3 dl. apa cu otetul, sare si ulei si se pune la fiert. Se adauga foile de dafin si ceapa taiata rondele si se lasa sa mai clocotesca 1-2 minute.
3. Se pune marinata fierbinte peste pestele pane si se amesteca usor pentru ca sa nu se rupa fasiile de peste, se acopera vasul cu o folie si se pune in frigider pentru 2 ore. Se serveste cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii