autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

CRAP MARINAT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 august 2008

Ingrediente
600g. file de crap,, sare,, piper, Pentru pane:, 100g. faina,, 3 oua,, 100g. pesmet, Pentru fript:, ulei, Pentru marinata:, 2 linguri zahar,, 3 linguri otet,, sare,, 2-3 linguri ulei,, 3 foi de dafin,, 2 cepe rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

1. Se spala pestele, se sterge cu un servet de bucatarie si se taie fasii. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi fiecare fasie se trece prin faina, ou batut si pesmet si se frig in mult ulei fierbinte.
2. Se prepara marinata: se amesteca 3 dl. apa cu otetul, sare si ulei si se pune la fiert. Se adauga foile de dafin si ceapa taiata rondele si se lasa sa mai clocotesca 1-2 minute.
3. Se pune marinata fierbinte peste pestele pane si se amesteca usor pentru ca sa nu se rupa fasiile de peste, se acopera vasul cu o folie si se pune in frigider pentru 2 ore. Se serveste cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP MARINAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ardei umpluti cu peste

Ardei umpluti cu peste

Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de

12 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu masline

Peste la cuptor cu masline

Intr-un bol se pune uleiul ,paprica iute,sare, piper.Se amesteca totul si se unge pestele cu uleiul

7 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 600g. file de crap,
  • sare,
  • piper
  • Pentru pane:
  • 100g. faina,
  • 3 oua,
  • 100g. pesmet
  • Pentru fript:
  • ulei
  • Pentru marinata:
  • 2 linguri zahar,
  • 3 linguri otet,
  • sare,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 3 foi de dafin,
  • 2 cepe rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Marinata de peste (fitofag)