autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap marinesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ceapa, ulei, ardei gras, piper ,sare, cimbru, oua, rosi,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga rosiile, piper, cimbru, sare, cca 750 ml de apa fiarta si se fierb 15-20 min. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava , se adauga bucatile de peste cu rosiile jumatati deasupra.
Se stropesc restul cu ulei si se introduc loa cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap marinesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tortellini cu cod pane

Tortellini cu cod pane

Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana

13 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Filete de Merluccius cu orez de rosii (Filetes de Pescada c/ arroz de tomate)

Filete de Merluccius cu orez de rosii (Filetes de Pescada c/ arroz de tomate)

1)Fileurile se cond. cu sare si piper, usturoiul,sucul de lãmâie si vinul (am pus rosé). Se lasã

5 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • crap fara cap
  • ceapa
  • ulei
  • ardei gras
  • piper ,sare
  • cimbru
  • oua
  • rosi,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guvizi de apa dulce prajiti