autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

CRAP "MOLDOVENESC" UMPLUT CU NUCI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iulie 2008

Ingrediente
1 crap de 2 kg,, 250g.nuci,, 2 felii paine alba,, 2 oua,, sare,, 2 linguri zahar,, 2 linguri sos alb sau smantana,, 1/2 pahar ulei,, 1/2 pahar vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1 .Dupa ce crapul a fost curatat de solzi ,se spinteca pe spinare,se scot sira spinarii, oscioarele si intestinele,se spala bine si se usuca cu un servetel.
2.Se prepara umplutura :franzela inmuiata in lapte si stoarsa se amesteca cu nucile macinate,ouale batute,sare, zahar si sos alb sau smsntana.
3.Cu aceasta compozitie se umple crapul ,se coase ,se mai sareaza ,Se aseaza in tava cu uleiul si vinul si se da la cuptor 40 minute.In timpul coptului ,se stropeste din cand in cand cu sosul din tava.
4.Se serveste cu garnitura dupa dorinta si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP "MOLDOVENESC" UMPLUT CU NUCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod cu crusta de malai aromat cu usturoi .

File de cod cu crusta de malai aromat cu usturoi .

Fileurile de cod se lasa la dezghetat, se preseaza pentru a se elimina surpusul de apa, se sterg

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie

8 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 crap de 2 kg,
  • 250g.nuci,
  • 2 felii paine alba,
  • 2 oua,
  • sare,
  • 2 linguri zahar,
  • 2 linguri sos alb sau smantana,
  • 1/2 pahar ulei,
  • 1/2 pahar vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fish cakes (chiftele cu peste)