1 .Dupa ce crapul a fost curatat de solzi ,se spinteca pe spinare,se scot sira spinarii, oscioarele si intestinele,se spala bine si se usuca cu un servetel.
2.Se prepara umplutura :franzela inmuiata in lapte si stoarsa se amesteca cu nucile macinate,ouale batute,sare, zahar si sos alb sau smsntana.
3.Cu aceasta compozitie se umple crapul ,se coase ,se mai sareaza ,Se aseaza in tava cu uleiul si vinul si se da la cuptor 40 minute.In timpul coptului ,se stropeste din cand in cand cu sosul din tava.
4.Se serveste cu garnitura dupa dorinta si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii