Fara a-l curata de solzi, se despica pestele pe spate, se indeparteaza maruntaiele(mare atentie- nu stapungeti fierea!)si se spala in apa rece. Se vor face mici crestaturi acolo unde este carnea mai groasa iar acolo se introduc bucati intregi dint-o capatana de usturoi curatat.Se sareaza crapul dupa gust,se pipereaza si de da un praf de boia de ardei iute.Intr-un bol se pune cealalta capatana de usturoi care se piseaza foarte bine apoi se adauga bulionul si putina sare.Acest amestec se va intinde foarte bine pe interiorul crapului apoi pestele se pliaza in forma lui initiala.Pe folia de aluminiu se pune rozmarinul apoi se inveleste complet pestele.\"Pachetul\" astfel obtinut se pune direct pe un jar moderat sau pe gratar aproximativ 50 min. Se poate servi cu o garnitura de cartofi copti si un pahar de vin alb. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii