autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Crap pe jar

Autor: Irisuk (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irisuk (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 august 2009

Ingrediente
un crap proaspat la cel putin 750 g, 2 capatani de usturoi, bulion, boia de ardei iute, rozmarin, sare piper. plus folie de aluminiu.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

4 voturi

Mod de preparare

Fara a-l curata de solzi, se despica pestele pe spate, se indeparteaza maruntaiele(mare atentie- nu stapungeti fierea!)si se spala in apa rece. Se vor face mici crestaturi acolo unde este carnea mai groasa iar acolo se introduc bucati intregi dint-o capatana de usturoi curatat.Se sareaza crapul dupa gust,se pipereaza si de da un praf de boia de ardei iute.Intr-un bol se pune cealalta capatana de usturoi care se piseaza foarte bine apoi se adauga bulionul si putina sare.Acest amestec se va intinde foarte bine pe interiorul crapului apoi pestele se pliaza in forma lui initiala.Pe folia de aluminiu se pune rozmarinul apoi se inveleste complet pestele.\"Pachetul\" astfel obtinut se pune direct pe un jar moderat sau pe gratar aproximativ 50 min. Se poate servi cu o garnitura de cartofi copti si un pahar de vin alb. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe jar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius in crusta de cartofi

Pangasius in crusta de cartofi

Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Tocanita cu sepie

Tocanita cu sepie

Luam legumele le spalam,le taiem marunt, si le calim in ulei.Adaugam apoi sepia taiata ,punem foile

16 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    simona , 07 august 2009

    Foarte buna... mai ales atunci cand o faci tu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

4 voturi

Ingrediente

  • un crap proaspat la cel putin 750 g
  • 2 capatani de usturoi, bulion
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • sare piper. plus folie de aluminiu.

Raporteaza reteta

Fara foto

simona

Foarte buna... mai ales atunci cand o faci tu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
FILE DE COD PANE