Crap pe jar

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un crap proaspat la cel putin 750 g
  • 2 capatani de usturoi
  • 200g bulion
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • sare piper.In plus folie de aluminiu.

Mod de preparare

Fara a-l curata de solzi, se despica pestele pe spate, se indeparteaza maruntaiele(mare atentie- nu stapungeti fierea!)si se spala in apa rece. Se vor face mici crestaturi acolo unde este carnea mai groasa iar acolo se introduc bucati intregi dint-o capatana de usturoi curatat.Se sareaza crapul dupa gust,se pipereaza si de da un praf de boia de ardei iute.Intr-un bol se pune cealalta capatana de usturoi care se piseaza foarte bine apoi se adauga bulionul si putina sare.Acest amestec se va intinde foarte bine pe interiorul crapului apoi pestele se pliaza in forma lui initiala.Pe folia de aluminiu se pune rozmarinul apoi se inveleste complet pestele.\"Pachetul\" astfel obtinut se pune direct pe un jar moderat sau pe gratar aproximativ 50 min. Se poate servi cu o garnitura de cartofi copti si un pahar de vin alb. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise