autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu peste

Crap pe varza

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
Un crap mare (1 -1,5 kg)frecat cu sare si crestat ), o varza acra tocata marunt, 2-3 rosii, 1 ardei gras, ulei, sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste o tava si se pune varza cu ulei ;se caleste amestecind din cind in cind, cam 1/2 h
Se adauga rosiile taiate ,piper boabe,si ardeiul gras taiat julien;se amesteca pe foc.
Se pune crapul deasupra si se da la cuptor.(din cind in cind se ia cu o lingura din zeama lasata si se toarna pe peste.
Cam peste 40 min se scoate ,se lasa sa se odihneasca cam 1h si se serveste
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Varza cu crap

Varza cu crap

Varza murata se taie fideluta,apoi se pune la calit cu ulei si boabe de piper o lasam sa se caleasca

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
File de Salau cu crusta de piure picant

File de Salau cu crusta de piure picant

Alegem doua bucati de file de salau mai late, pe fiecare le taiem pe jumatate, se ung cu zeama de

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    lulucea , 19 august 2009

    Este foarte buna reteta,si eu o pregatesc,mai ales iarna,cu mamaliguta si ardei iute dar este si mai buna,daca pestele,este impanat cu bucati de usturoi sau chiar frecat bine cu usturoi pisat INCERCATI!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Un crap mare (1 -1,5 kg)frecat cu sare si crestat )
  • o varza acra tocata marunt
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Fara foto

lulucea

Este foarte buna reteta,si eu o pregatesc,mai ales iarna,cu mamaliguta si ardei iute dar este si mai buna,daca pestele,este impanat cu bucati de usturoi sau chiar frecat bine cu usturoi pisat INCERCATI!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Midii in vin alb