autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap pescaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ardei gras, ulei, usturoi, pasta de tomate, rosii, cimbru, vin alb, piper, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de crap se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, cimbru si jumatate din cantitatea de piper; se introduc in cuptor si se frig.
Se adauga ardei gras, 50 ml de ulei, rosii, pasta de tomate, usturoi, piper si se introduc la cuptor 30 min. Se sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap pescaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Pestele spalat,portionat,pudrat cu sare,se pune pe gratar impreuna cu rosia si ardeiii spalate;separat

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Salau marinat la cuptor

Salau marinat la cuptor

Se curata pestii de solzi si de branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta. Se prepara

15 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Macrou marinat la rece