autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap pescaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ardei gras, ulei, usturoi, pasta de tomate, rosii, cimbru, vin alb, piper, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de crap se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, cimbru si jumatate din cantitatea de piper; se introduc in cuptor si se frig.
Se adauga ardei gras, 50 ml de ulei, rosii, pasta de tomate, usturoi, piper si se introduc la cuptor 30 min. Se sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap pescaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici cu legume-Wok

Scoici cu legume-Wok

Scoicile congelate, le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie mai adanca, punem

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Filete de Pescada  marinate în lapte cu Salvie

Filete de Pescada marinate în lapte cu Salvie

Pregãtesc destul de des peste la cuptor, fiert si...pane. Pt. pane, pregãtesc marinatã de lãmâie

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Midii cu sos curry