autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap pescaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ardei gras, ulei, usturoi, pasta de tomate, rosii, cimbru, vin alb, piper, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de crap se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, cimbru si jumatate din cantitatea de piper; se introduc in cuptor si se frig.
Se adauga ardei gras, 50 ml de ulei, rosii, pasta de tomate, usturoi, piper si se introduc la cuptor 30 min. Se sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap pescaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou in folie la cuptor

Macrou in folie la cuptor

Se ia macroul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se umple cu feliute subtiri de lamaie

23 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune

Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune

Se pune pe foc o oală cu 3-4l de apă, cu boabele de piper și frunzele de dafin. Când fierbe se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Creveti in usturoi cu garnitura de ardei