autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap portughez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ceapa, ulei, rosi, sare, piper, patrunjel verde, lamaie, faina, pasta de tomate, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de peste se introduc la cuptor intr-o tava cu 100 ml de ulei si se frig. Ceapa se inabusa in 50 ml de uleii 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa,rosiile taiate cuburi ,pasta de tomate, apa fiarta(1,5 l)si sare.
Se fierbe totul pana ce se obtine un sos, care se strecoara peste bucatile de peste, adaugandu-se vin, piper si rosii. Se introduce tava la cuptor 15-20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap portughez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Stiuca umpluta

Stiuca umpluta

Se curata stiuca de solzi,.i se scot intestinele si urechile apoi ajutandu-ne de lama unui cutit

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Scoici picante cu crema de branza

Scoici picante cu crema de branza

Scoicile se decongeleaza, se spala cu apa rece, apoi se introduc in apa clocotita pentru maxim 5

5 voturi    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu legume si cascaval