autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap portughez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ceapa, ulei, rosi, sare, piper, patrunjel verde, lamaie, faina, pasta de tomate, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de peste se introduc la cuptor intr-o tava cu 100 ml de ulei si se frig. Ceapa se inabusa in 50 ml de uleii 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa,rosiile taiate cuburi ,pasta de tomate, apa fiarta(1,5 l)si sare.
Se fierbe totul pana ce se obtine un sos, care se strecoara peste bucatile de peste, adaugandu-se vin, piper si rosii. Se introduce tava la cuptor 15-20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap portughez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • crap fara cap
  • ceapa
  • ulei
  • rosi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • lamaie
  • faina
  • pasta de tomate
  • vin alb

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Saramura de pastrav