autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

crap prajit

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1 kg crap, 200 g unt, 2 linguri faina sau malai

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata, se goleste si se spala. Se taie in felii groase de 3-4 cm, se sareaza, se trec feliile prin faina sau malai si se prajesc in ulei incins, la foc mic. Se serveste cald sau rece, stropit cu zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap prajit cu garnitura de cartofi natur

Crap prajit cu garnitura de cartofi natur

1. Se curata pestele de solzi, urechi si intestine. 2. Se indeparteaza capul si coada, iar apoi

9 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
crap prajit

crap prajit

se curata pestele de solzi, se taie in bucati dupa cum doresti. se sareaza si se pune delicat, se

5 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 200 g unt
  • 2 linguri faina sau malai

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
DORADA LA CUPTOR CU LEGUME