autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu peste

Crap romanesc prajit

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Ingrediente
-o jumatate de crap romanesc, -faina, -sare, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele portionat se sareaza si se lasa cam o ora in frigider ca sa traga sarea. Se pune faina intr-o farfurie si se da pestele prin ea, dupa care pestele se prajeste in ulei incins. Se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap romanesc prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu unt, usturoi si cus-cus

Creveti cu unt, usturoi si cus-cus

Am tocat ceapa marunt (binenteles dupa ce a fost curatata si spalata in prealabil) si 6 catei de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica. Pestele

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

    Este preferatul meu! Mai ales daca puneti putina boia dulce in faina, inainte sa introduceti crapul. Este un truc pe care il folosesc cei de pe balta.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -o jumatate de crap romanesc
  • -faina
  • -sare
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Papillotes de somon umplut