autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
1 crap de aproximativ 1 kg,, 2 cepe,, 200 g nuci pisate,, 100 g stafide,, 3 oua,, 1 legatura patrunjel,, cateva felii de paine,, sare, piper, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga apoi miezul de paine inmoiat in apa si stors, nucile, stafidele, ouale batute, patrunjelul tocat marunt, sare, piper. Crapul se spala, se scot maruntaiele. se curata de solzi, se scoate sira spinarii, se presara cu sare, dupa care se umple cu compozitaia de mai sus. Se leaga burta cu scobitori sau ata, se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor. Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap umplut cu ton, la cuptor

Crap umplut cu ton, la cuptor

Am taiat crapul curatat si spalat pe spate, l-am sarat, am amestecat tonul maruntit cu pasta de ardei

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute din guvizi de apa dulce

Chiftelute din guvizi de apa dulce

Pestele se spala,se taie capetele,coditele,se scot intestinele,oasele si se trece prin masina de

4 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Excelent ! Am facut o data acest preparat, dar am pierdut reteta. Mi-a placut foarte mult.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 crap de aproximativ 1 kg,
  • 2 cepe,
  • 200 g nuci pisate,
  • 100 g stafide,
  • 3 oua,
  • 1 legatura patrunjel,
  • cateva felii de paine,
  • sare
  • piper
  • ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Excelent ! Am facut o data acest preparat, dar am pierdut reteta. Mi-a placut foarte mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pangasius cu legume