autor:

» » Mancaruri cu peste

crap umplut cu ciuperci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
1 ,1/2 - 2 kg crap, 1/2 kg ciuperci, 1/4 ceapa rasa, 2 catei usturoi, 1 lingura faina, 250 g unt, nucssoara, , patrunjel, sare, piper, 1 lingura bulion de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se coase. Se aseaza pestele intr-o tava, punand restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cand in cand pestele cu sosul din tava. Dupa ce s-a copt, se aseaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de sos din tava si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ,1/2 - 2 kg crap
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1/4 ceapa rasa
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • 250 g unt
  • nucssoara
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura bulion de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
DORADA LA GRATAR CU LEGUME