autor:

Marcelina

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut cu ciuperci si orez

Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
un crap de 1.5 kg, 500 g ciuperci, 400 g rosii, 300 ml vin alb, cimbru, o capatana de usturoi, 300 g orez, sare, piper, ulei, o ceapa, lamaie.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper, cimbru si verdeata. Cu aceasta compozitie se umple pestele, se coase pe burta si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga sucul de rosii, vinul, usturoiul si rosiile taiate pe jumatate. Se tine 40 min la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut cu ciuperci si orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor

Crap la cuptor

Pestele curatat, spalat,portionat, se asaza intr-un vas de yena,uns cu ulei de masline. Adaugam vinul,

10 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de lamaie

Crap la cuptor in sos de lamaie

Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se strpesc cu zeama de

10 voturi    17 comentarii
59 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Super.Felicitari!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Sigur este bun pestele tau la cuptor!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Super.Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastravi cu legume