autor:

Marcelina

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut cu ciuperci si orez

Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
un crap de 1.5 kg, 500 g ciuperci, 400 g rosii, 300 ml vin alb, cimbru, o capatana de usturoi, 300 g orez, sare, piper, ulei, o ceapa, lamaie.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper, cimbru si verdeata. Cu aceasta compozitie se umple pestele, se coase pe burta si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga sucul de rosii, vinul, usturoiul si rosiile taiate pe jumatate. Se tine 40 min la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut cu ciuperci si orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap romanesc prajit

Crap romanesc prajit

Pestele portionat se sareaza si se lasa cam o ora in frigider ca sa traga sarea. Se pune faina intr-o

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Placinta cu peste si ciuperci

Placinta cu peste si ciuperci

Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Adaugam

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Super.Felicitari!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Sigur este bun pestele tau la cuptor!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Super.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Plachie de peste