autor:

Marcelina

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut cu ciuperci si orez

Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
un crap de 1.5 kg, 500 g ciuperci, 400 g rosii, 300 ml vin alb, cimbru, o capatana de usturoi, 300 g orez, sare, piper, ulei, o ceapa, lamaie.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper, cimbru si verdeata. Cu aceasta compozitie se umple pestele, se coase pe burta si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga sucul de rosii, vinul, usturoiul si rosiile taiate pe jumatate. Se tine 40 min la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut cu ciuperci si orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod la gratar

File de cod la gratar

Pestele se curata si se spala bine,apoi se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie.Se pune gratarul

3 voturi    4 comentarii
50h
Mancaruri cu peste
Crap proaspat, cu mamaliguta si mujdei aromat

Crap proaspat, cu mamaliguta si mujdei aromat

Mai intai preparam marinata, amestecand foarte bine ingredientele enumerate mai sus. Apoi trecem

5 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Super.Felicitari!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Sigur este bun pestele tau la cuptor!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Super.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cod la cuptor cu rosii cherry si cartofi in sos de capere